Ad Code

Responsive Advertisement

Φόρουμ ΜΚΟ της Μαύρης Θάλασσας στη Ρουμανία


Ξεκινάει σήμερα στην Κοστάντζα της Ρουμανίας το τρίτο φόρουμ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Μαύρης Θάλασσας.
Υπό τον τίτλο "Επενδύοντας στο κοινό μας μέλλον" το φόρουμ, τρία χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση, εξετάζει την κατάσταση της συνεργασίας στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε. Στόχος του φόρουμ, σύμφωνα με το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών, είναι η προώθηση του διαλόγου και του συντονισμού των ΜΚΟ με σκοπό την άσκηση επιρροής στις στρατηγικές ανάπτυξης στην περιοχή και οι εργασίες του θα επικεντρωθούν στα παραδείγματα καλών πρακτικών και σε πρωτοβουλίες συνεργασίας.

Σύμφωνα με το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres", στο φόρουμ θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, το Μόλδοβα, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ουκρανία κι άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ, καθώς και σημαντικοί "παίκτες" στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.


Το φόρουμ οργανώνεται από τη Ρουμανική Ομοσπονδία Ανάπτυξης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με τη στήριξη του υπουργείου Εξωτερικών της Ρουμανίας, του γραφείου του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα και του Ταμείου του Ευξείνου Πόντου για την Περιφερειακή Συνεργασία (Black Sea Trust for Regional Cooperation).





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση