Ad Code

Responsive Advertisement

Διασώστες στη μάχη για την ορειβάτισσα


Σήμερα στις 05:30 το πρωί ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την αστυνομία και την πυροσβεστική για τον εντοπισμό της Γαλλίδας ορειβάτισσας, που αγνοείται από τις 30 Σεπτεμβρίου.





Οι έρευνες πραγματοποιούνται με την συμμετοχή περίπου 30 μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εκ των οποίων τμήμα της θα μεταβεί απευθείας στο καταφύγιο του Αγίου Αντωνίου προκειμένου να ελέγξει άμεσα την γύρω περιοχή.


Η Γαλλίδα σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ξεκίνησε από την Λάρισα, προκείμενου να ανέβει στον Όλυμπο.


Σημείο αφετηρίας της διαδρομής της ήταν η Καριά Ολύμπου με προορισμό το Λιτόχωρο, μέσω του Οροπεδίου των Μουσών. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή κατά την περίοδο επίσκεψης της ορειβάτριας ήταν εξαιρετικά άσχημες.

Μέχρι στιγμής έρευνες που έγιναν από την αστυνομία και την πυροσβεστική απέβησαν άκαρπες εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο βουνό, καθώς επίσης και του χιονιού που έχει κατακλύσει την περιοχή.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση