Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ήταν πολλά τα λεφτά;


Στα χέρια του newsbeast.gr βρίσκονται στοιχεία από τη δικογραφία της Siemens που αποκαλύπτουν μια σκοτεινή υπόθεση απειλών, πλαστογραφιών και τρομοκρατίας ανάμεσα σε πρώην στελέχη της γερμανικής εταιρείας.

Ο πρώην υπάλληλος της Siemens κατήγγειλε το 2004 στους ανώτερούς του ότι το άλλο στέλεχος της εταιρείας απειλούσε τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα με μεταμεσονύκτιες τηλεφωνικές κλήσεις.

Μάλιστα συνόδευσε την καταγγελία του με επιστολή συνεργάτιδός του, που επίσης διαθέτει το newsbeast, ότι το εν λόγω στέλεχος πλαστογραφούσε την υπογραφή του απειλούμενου πάνω σε εντολές πληρωμής.

Εκτός όμως από την επιστολή, το στέλεχος είχε και ισχυρές αποδείξεις: Λίστες από φορέα τηλεπικοινωνιών που επιβεβαιώνουν ότι δεχόταν επανειλημμένα τηλεφωνήματα από το συνεργάτη του σε μεταμεσονύκτιες ώρες.

Πρόκειται για μια τουλάχιστον περίεργη υπόθεση που δεν είναι ξεκάθαρο αν και πώς συνδέεται με το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων ή αν κρύβει πίσω της άλλες σκοτεινές συναλλαγές.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση