Ad Code

Responsive Advertisement

Η Σεούλ ανησυχεί για τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας


«Η πυρηνική απειλή από τη Βόρεια Κορέα έχει φθάσει σε ανησυχητικό επίπεδο», επισημαίνει κυβερνητικός αξιωματούχος της Νότιας Κορέας, ο οποίος σημειώνει πως για τον λόγο αυτό τώρα η Βόρεια Κορέα επιχειρεί να ελαχιστοποιήσει το μέγεθος των όπλων της, προκειμένου να βελτιώσει την κινητικότητα τους και την απόδοση τους.
Σύμφωνα με αμερικανική δεξαμενή σκέψης, από δορυφορικές φωτογραφίες που ελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, προκύπτει πως στο πυρηνικό συγκρότημα του Γιονγκμπιόν, στη Βόρεια Κορέα, πραγματοποιούνται έργα. Η είδηση ότι η Βόρεια Κορέα προχωρά στα πυρηνικά της σχέδια, αδιαφορώντας για τις διεθνείς πιέσεις, συμπίπτει με την ανακοίνωση από την Πιονγιάνγκ ότι θέλει να επιστρέψει στο τραπέζι των πυρηνικών διαπραγματεύσεων.
"Κρίναμε ότι η Βόρεια Κορέα επί του παρόντος λειτουργεί όλα τα πυρηνικά της προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας υψηλά εμπλουτισμένου ουρανίου και των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Γιονγκμπιόν", δήλωσε ο Κιμ Τάι-χιο, γραμματέας εθνικής στρατηγικής του προέδρου της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της JoongAng Daily.Παρότι διαθέτει πυρηνικά όπλα, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει ενεργή πυρηνική βόμβα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση