Ad Code

Responsive Advertisement

Προσεχώς ... από την google TV


Η Google έδωσε στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τη διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα, πάνω στην οποία εργάζεται με αρκετές ακόμη εταιρίες τους τελευταίους μήνες.


Η υπηρεσία θα βασίζεται σε Android λειτουργικό, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως θα παρέχει και μεγάλη ευκολία για ανάπτυξη εφαρμογών. Ακόμη, ανακοινώθηκε πως το Google TV θα επιτρέπει την μεταφορά videos από και προς άλλες συσκευές με το λειτουργικό της ίδιας εταιρίας, ενώ θα επιτρέπει και πρόσβαση στο διαδίκτυο με την τελευταία έκδοση του Chrome browser.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών κυκλοφορίας της, η
Google TV θα προσφέρει εφαρμογές όπως το Twitter, NBA Game Time, Pandora, καθώς και ένα photo gallery viewer, ενώ μετά τους πρώτους μήνες αναμένονται ακόμη περισσότερες.

cosmo.gr


Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση