Ad Code

Responsive Advertisement

GPS με προορισμό… τον θάνατο


Φονικά αποδεικνύονται κάποια συστήματα πλοήγησης και εντοπισμού πορείας (GΡS), ειδικά όταν μπερδεύονται και στέλνουν τον χρήστη τους σε λάθος κατεύθυνση.
Τραγικό θάνατο βρήκε στην Ισπανία ένας σενεγαλέζος οδηγός ο οποίος, ακολουθώντας λάθος οδηγίες από τη συσκευή τουαυτοκινήτου του, κατέληξε σε έναν δρόμο που «φαινόταν» ασφαλής στην οθόνη του συστήματος. Ωστόσο κατέληγε στο χείλος μιας τεράστιας τεχνητής λίμνης και μάλιστα χωρίς στηθαίο στο τέλος της διαδρομής. Επειδή ήταν νύχτα και δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός, το αυτοκίνητο βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη μέσα στο νερό. Σε λίγα λεπτά βούλιαξε και ο άτυχος οδηγός δεν κατάφερε να βγει. Αντιθέτως ένας φίλος του με τον οποίο συνταξίδευαν απεγκλωβίστηκε από το βυθιζόμενο αμάξι.
Οι δύο άνδρες έκαναν βόλτα στην περιοχή Λα Καπίγια της Ανδαλουσίας, κοντά στην τεχνητή λίμνη Λα Σερένα, τη μεγαλύτερη της Ισπανίας. Το πτώμα του οδηγού, τα ακριβή στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ανασύρθηκε το επόμενο πρωί από δύτες από βάθος τριών μέτρων.
«Η συσκευή GΡS τούς έστειλε με ακρίβεια μέσα στη λίμνη. Αν ήταν πρωί θα έβλεπαν προς τα πού πηγαίνουν και πιθανότατα θα είχε αποτραπεί το ατύχημα. Αλλά το σκοτάδι αποδείχτηκε καθοριστικός παράγοντας» δήλωσε εκπρόσωπος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.






Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση