Ad Code

Responsive Advertisement

Συγκέντρωση των εργαζομένων στη ΔΕΗ έξω από το ΥΠΕΚΑ στις 10 το πρωί



«Όχι» στις προτάσεις της τρόικας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν προγραμματίσει για σήμερα, Παρασκευή, στις 10 το πρωί οι... εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, αντιδρώντας στις προτάσεις της τρόικας για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και εν όψει της συνάντησης (στις 11 το πρωί) της υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη με τους επικεφαλής των κλιμακίων της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

Η αρχική πρόταση της τρόικας για πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ απορρίφθηκε το καλοκαίρι από την κυβέρνηση και έκτοτε αναζητούνται «ισοδύναμες λύσεις».

Η ΓΕΝΟΠ απορρίπτει προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι για μίσθωση των μονάδων ή πώληση της παραγωγής τους σε τιμή κόστους ή με δημοπρασίες στους ιδιώτες και προτείνει να προκηρυχθούν και να παραχωρηθούν σε ιδιώτες επενδυτές τα ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα που έχουν ανακαλυφθεί στη Δράμα και την Ελασσόνα.
in.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση