Ad Code

Responsive Advertisement

Η Σαουδική Αραβία συνέλαβε 149 άτομα, ύποπτα ότι συνδέονται με την Αλ Κάιντα


Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών έχει συλλάβει 149 άτομα από 19 «πυρήνες» που συνδέονται με την Αλ Κάιντα και ότι απέτρεψε επιθέσεις κατά αξιωματούχων της κυβέρνησης και των δυνάμεων ασφαλείας.

Από τους 149 συλληφθέντες, οι 124 είναι πολίτες Σαουδικής Αραβίας και οι υπόλοιποι προέρχονται από την Αφρική και τη Νότια Ασία.

Σύμφωνα με τη Σαουδική Αραβία, οι πυρήνες συνδέονταν με την Αλ Κάιντα στην Υεμένη, τη Σομαλία και το Αφγανιστάν.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αναφέρει πως κατάσχεσε 2,24 εκατομμύρια ριάλ (597.237 δολάρια) από την Αλ Κάιντα, όταν η οργάνωση προσπάθησε να συγκεντρώσει χρήματα και να διαδώσει την ιδεολογία της στη διάρκεια των μουσουλμανικών προσκυνημάτων Χατζ και Ούμρα στη Σαουδική Αραβία.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονταν ακόμα επιθέσεις κατά κυβερνητικών στόχων, αλλά δεν προέβη σε λεπτομέρειες για το εάν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις αποτελούσαν επίσης στόχους.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατά της Αλ Κάιντα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση