Ad Code

Responsive Advertisement

Παπάς με 21.000 φακέλους παιδικής πορνογραφίας


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως Ισπανός ιερέας είχε στην κατοχή του 21.000 ηλεκτρονικούς φακέλους με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο 52χρονος κληρικός συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (10/11) στην περιοχή Βιλαφάμες ωστόσο κατέβαλλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος. Ο καθολικός ιερέας του οποίου τα στοιχεία δεν αποκαλύφθηκαν, ανά δύο εβδομάδες θα εμφανίζεται σε δικαστή που θα συνδέεται με την εισαγγελία.

Μάλιστα, οι ηλεκτρονικοί φάκελοι με υλικό παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες) εντοπίστηκαν στην εκκλησία όπου λειτουργούσε.

Μέχρι πρότινος στην Ισπανία δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάποιο σκάνδαλο παιδεραστίας από καθολικούς ιερείς σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες που τον τελευταίο χρόνο έχουν βγει στο φως δεκάδες υποθέσεις.
cosmo.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση