Ad Code

Responsive Advertisement

Κανένα πρόβλημα με τις ελληνογερμανικές σχέσεις



«Το θέμα αφορά την Ευρώπη και όχι την Ελλάδα αποκλειστικά»
Δεν υπάρχει πρόβλημα στις ελληνογερμανικές σχέσεις, διαβεβαιώνει η κυβέρνηση μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Βερολίνου και Αθήνας.

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και...
... ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός απλώς ανέφερε κάποιες από τις απόψεις που κυκλοφορούν δημοσίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την τακτική της Γερμανίας.

«Το θέμα αφορά την Ευρώπη και όχι την Ελλάδα αποκλειστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εξάλλου, κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν πως κατά των απόψεων της Γερμανίας έχουν εκφραστεί σχεδόν όλοι οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ο Μπαρόζο, ο Ρομπέι, ο Τρισέ και ο Γιούνκερ.

Στην κυβέρνηση αποσυνδέουν και την εμπλοκή για την καταβολή της τρίτης δόσης με το κλίμα και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη Γερμανία και τονίζουν πως ήταν γνωστό στην κυβέρνηση ότι η 3η δόση θα εκταμιευτεί τον Ιανουάριο, πως υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα και ως εκ τούτου δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα, ενώ αποδίδουν σε παρανόηση όλο τον πανικό που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του αυστριακού υπουργού Οικονομικών, αναγκάζοντας το υπουργείο Οικονομικών να εκδώσει ανακοίνωση, αλλά και τον κ. Πεταλωτή να εξαντλήσει το μπρίφινγκ με το συγκεκριμένο θέμα.

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου πρόκειται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο με βασικό θέμα τον προϋπολογισμό, αλλά και το νομοσχέδιο της υπουργού Εργασίας για τη διαδικασία επίλυσης συλλογικών διαφορών.


skai.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση