Ad Code

Responsive Advertisement

«Νέα δραχμή» βλέπει ο Ρουμπινί


Φαίνεται πως έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χρεοκοπία της Ελλάδας ο διάσημος νομπελίστας οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος ξαναχτύπησε με νέες προβλέψεις:

Συγκεκριμένα, δύο επιλογές «βλέπει» για τη χώρα μας, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Boerse-Online, την οποία μεταδίδει το Bloomberg.


Συγκεκριμένα, είπε ότι «η υπερχρεωμένη αυτή χώρα θα πρέπει είτε να προχωρήσει άμεσα σε αναδιάρθρωση ή να βγει από την Ευρωζώνη».


Όπως μεταδίδει το διεθνές δίκτυο, ο Ρουμπινί τόνισε μάλιστα πως το χρέος της Ελλάδας είναι τόσο υψηλό που ακόμα και η αναδιάρθρωσή του ίσως είναι δύσκολο να γίνει.


Όπως είπε, η μοναδική ρεαλιστική λύση για τη χώρα για να βγει από τον τέλμα είναι να βγει από το ευρώ και να υιοθετήσει τη «νέα δραχμή».





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση