Ad Code

Responsive Advertisement

Απεργούν τη Δευτέρα οι δάσκαλοι


Την έντονη διαμαρτυρία τους για την μη πληρωμή των συναδέλφων τους που προσλήφθηκαν μέσω ΕΣΠΑ εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

«Το Δ.Σ. της ΔΟΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη μη πληρωμή των συναδέλφων αναπληρωτών που προσελήφθησαν εδώ και δύο μήνες μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και καταγγέλλει την, τριτοκοσμικού χαρακτήρα, σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.


Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας είχε διαβεβαιώσει το Δ.Σ. της ΔΟΕ στις 25 Οκτωβρίου ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είχαν πληρωθεί οι εκπαιδευτικοί αυτής της κατηγορίας, κάτι που δεν έγινε μέχρι σήμερα.


Επιπλέον αποφασίστηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το υπουργείο Παιδείας καθώς και 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την ίδια ημέρα.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση