Ad Code

Responsive Advertisement

Εκλογές για τη νέα πρυτανική αρχή



Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης προκειμένου να επιλέξουν τη ...νέα πρυτανική αρχή, η θητεία της οποίας θα διαρκέσει έως τον Αύγουστο του 2012.

Οι επαναληπτικές εκλογές γίνονται μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε άκυρο το αποτέλεσμα των εκλογών του Αυγούστου του 2008.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχε προσφύγει ο υποψήφιος πρύτανης Γιάννης Φίλης, ο οποίος ζητούσε την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος της 27ης Αυγούστου, καθώς κατά τη διαδικασία κουκουλοφόροι είχαν αρπάξει και καταστρέψει τις κάλπες που ψήφιζαν οι φοιτητές.

Για την έκδοση του τελικού αποτελέσματος θα συνυπολογιστεί και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των ΔΕΠ και του λοιπού προσωπικού.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση