Ad Code

Responsive Advertisement

Η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα ξέρει τι κάνει!


Ο πρόεδρος της κεντρικής ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ, Μπεν Μπερνάνκε, εκτιμά ότι η ταχεια οικονομική ανάκαμψη καθιστά «ιδιαιτέρως δύσκολη» τη διεθνή συνεργασία και δικαιολογεί τις «διαφορετικές» επιλογές που γίνονται ανάμεσα στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες, σύμφωνα με έγγραφο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Θεωρεί εξάλλου πιθανή την αύξηση της ανεργίας βραχυπρόθεσμα και χαρακτηρίζει επιθυμητή την υιοθέτηση νέων μέτρων δημοσιονομικής σταθερότητας στις ΗΠΑ. Ο Μπεν Μπερνάνκε επαναλαμβάνει επίσης τη δέσμευση της FED υπέρ της σταθερότητας των τιμών και τονίζει ότι η πολιτική που ακολουθείται από την κεντρική τράπεζα είναι «το καλύτερο μέσο» για τη στήριξη του δολαρίου.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση