Ad Code

Responsive Advertisement

Αύριο τα «συμπεράσματα» της τρόικας


Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα ενημερώσει για την πορεία των δημοσιονομικών της χώρας ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
Οι αξιωματούχοι της τρόικας θα παρουσιάσουν τα συμπεράσματα του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί αύριο, Τρίτη. Με βάση το πόρισμα που θα συντάξουν, θα εγκριθεί από το Δ.Ν.Τ. και τα κράτη - μέλη της ευρωζώνης η τρίτη δόση, ύψους 9 δισ. ευρώ, προς τη χώρα.

Ειδικότερα, το τμήμα της δόσης που αναλογεί στο Δ.Ν.Τ. αναμένεται να εκταμιευθεί από το Ταμείο εντός του Δεκεμβρίου, ενώ εκείνο που αναλογεί στην ευρωζώνη αναμένεται να εκταμιευθεί τον Ιανουάριο του 2011.
Χθες, ο υπουργός Οικονομικών, παρουσία του συμβούλου επί οικονομικών θεμάτων Λουκά Παπαδήμου, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την πορεία των μαραθώνιων συζητήσεων με την τρόικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα τα οποία εξετάστηκαν στη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με το κλιμάκιο της τρόικας αφορούσαν στα εργασιακά και ειδικότερα στο ζήτημα των κλαδικών συμβάσεων, καθώς επίσης και στο ζήτημα των μετατάξεων στις ΔΕΚΟ.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση