Ad Code

Responsive Advertisement

Έξαλλο το Μαξίμου με Λούκα


Κάθε άλλο παρά λήξαν θεωρούν στο Μαξίμου το περιστατικό με τη Λούκα Κατσέλη. Όλα δείχνουν, όμως, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα προχωρήσει σε εντυπωσιακές κινήσεις - όπως, για παράδειγμα, την αντικατάσταση της υπουργού Εργασίας - για να μη φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα και θα προτιμήσει να εκτονωθεί η ένταση.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και δυσαρεστημένος και πως δεν παρακολουθεί μαζί με τους συνεργάτες του με προβληματισμό τα κρούσματα ασυνεννοησίας μεταξύ υπουργών. Η πρώτη «κίτρινη κάρτα» ήρθε στο υπουργικό συμβούλιο για τον προϋπολογισμό, όταν ζήτησε από όλους να βάλουν στόχους και να κάνουν προτάσεις αντί να μένουν θεατές και σχολιαστές των πραγμάτων.

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να μην υπάρξει δεύτερη «κίτρινη» για κάποιον υπουργό. Όχι γιατί θα φύγει από την κυβέρνηση, αλλά γιατί η ίδια η κυβέρνηση θα κινδυνεύσει να χάσει το παιχνίδι της τέταρτης δόσης από το δάνειο των 110 δισ.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση