Ad Code

Responsive Advertisement

Κινητοποιήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ


Συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο και πορεία ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για σήμερα στις 17:00. «Απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων που θα ραγίσουν την πολιτική του Μνημονίου» χαρακτηρίζει το Συντονιστικό Σωματείων τον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου.

«Οι φετινές τριήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εκ των πραγμάτων συνδέονται με τους αγώνες και τα αιτήματα για την αποδέσμευση της χώρας και του λαού μας από το μνημόνιο, για την ακύρωση των κυβερνητικών αντεργατικών πολιτικών και την υπεράσπιση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων και του κατώτερου εγγυημένου μισθού», προσθέτει.

Από πλευράς του, το ΚΚΕ καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν  ενάντια του μνημονίου στην πλατεία Συντάγματος στις 18:00 και στις 19:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση