Ad Code

Responsive Advertisement

Μεγάλος νικητής των εκλογών: Αποχή


“Και οι δεύτεροι έσονται πρώτοι”. Γιατί η αποχή δεν μπορεί να κυβερνήσει. Κι έτσι οι δεύτεροι τελικά θα γίνουν τοπικοί άρχοντες.


Τα ποσοστά ρεκόρ που άγγιξε η αποχή, στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών δεν φάνηκαν να ανησυχούν ιδιαίτερα, ούτε τους “συγκινημένους” περιφερειάρχες και δημάρχους που από τη Δευτέρα θα αναλάβουν την εξουσία, ούτε και τους ηγέτες της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

ΟΒασίλης Μιχαλολιάκος συγκινήθηκε που τον ψήφισε το 52,4% του 35% των ψηφοφόρων του Πειραιά.

Ο Γιώργος Καμίνης έγινε δήμαρχος με το 52% του 34% των ψηφοφόρων της Αθήνας.

ΟΓιάννης Σγουρός ένιωσε ότι “δικαιώθηκε” λαμβάνοντας ένα ποσοστό 52,5% από το 40% των ψηφοφόρων της Αττικής.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο “Μακεδόνας της καρδιάς” του 48% των Μακεδόνων.

Και πάει λέγοντας.

Από την άλλη μεριά, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε ότι ο λαός ζήτησε τη συνέχιση της πορείας του, αγνοώντας πως η συνολική αποχή στις Περιφερειακές εκλογές έφτασε το 54% και στις δημοτικές το 51%.

Αλλά και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης, αναφέρθηκαν για λίγο στην αποχή, όμως “επαίνεσαν” τους ψηφοφόρους που κατά τα άλλα ψήφισαν κατά της κυβέρνησης. Και άρα, στήριξαν την πολιτική τους.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που εκτός από την αποχή τα άκυρα και τα λευκά ανήλθαν στις Περιφέρειες στο 11,1% και στους Δήμους στο 8%...
cosmo.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση