Ad Code

Responsive Advertisement

Έτοιμος να οδηγήσει την Ιταλία σε εκλογές δηλώνει ο Μπερλουσκόνι



Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε την Τετάρτη ότι θα κηρύξει εκλογές, αν η κεντροδεξιά κυβέρνησή του αποτύχει να λάβει ένα καλό αποτέλεσμα στην ψηφοφορία εμπιστοσύνης του επόμενου μήνα, ώστε να μπορέσει να...
... συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις του.

Η κυβέρνηση του Μπερλουσκόνι θα αντιμετωπίσει δύο ψηφοφορίες εμπιστοσύνης στις 14 Δεκεμβρίου, που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, αφού ο πρώην σύμμαχος και νυν αντίπαλος του πρωθυπουργού, Τζανφράνκο Φίνι, απέσυρε τους υπουργούς του από την κεντροδεξιά κυβέρνηση και κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί. Παρόλα αυτά, ο Μπερλουσκόνι δηλώνει ότι πιστεύει πως θα κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης.

«Αν δεν είναι δυνατό να κυβερνήσουμε, επειδή δεν θα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας ή αν δεν κερδίσουμε με ποσοστό τέτοιο, που θα μας επιτρέπει να υιοθετούνται οι μεταρρυθμίσεις» συμπλήρωσε, «θα πάω στον αρχηγό του κράτος και, με την πλειοψηφία και στα δύο σώματα της Βουλής, θα ζητήσω τη διεξαγωγή εκλογών».



protothema




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση