Ad Code

Responsive Advertisement

Αποδοκιμασίες από Τουρκία για την απουσία τεμένους στην Αθήνα


Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Εγκεμέν Μπαγίς, καθώς αποδοκίμασε την απουσία τεμένους από την Αθήνα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ''αναγκάστηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες από την Αθήνα, επειδή σε αυτή τη χώρα της ΕΕ δεν έχει δοθεί η άδεια κατασκευής τζαμιού, ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου''.

Ο
Μπαγίς βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να μετάσχει σε συνέδριο για τις μειονότητες και τις θρησκευτικές ελευθερίες στη Τουρκία, το οποίο οργανώνεται από τους άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου και την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην ΕΕ, καθώς και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και συμπίπτει με τη εορτή του Ισλάμ, ΚουρμπάνΜπαϊράμ.

Ο
Τούρκος Υπουργός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες από την Αθήνα, όπου είχε τη Δευτέρα συναντήσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης και συμμετείχε σε συναντήσεις επιχειρηματιών.

Ο
Μπαγίς ανέφερε και στις συναντήσεις του στη Αθήνα τη σημασία που αποδίδει στη δημιουργία και λειτουργία τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα, ως ενός από τα μέτρα που θα βελτίωναν εντυπωσιακά την εικόνα της Ελλάδας στη Τουρκία και θα βοηθούσαν τις διμερείς σχέσεις.

Την έλλειψη τεμένους στην
Αθήνα, επισήμανε ο Τούρκος υπουργός και στο συνέδριο στις Βρυξέλλες.
cosmo.gr




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση