Ad Code

Responsive Advertisement

Παρέδωσα τις κομματικές μου εξουσίες, παραδέχεται ο Φιντέλ Κάστρο


Ο Φιντέλ Κάστρο έχει παραδώσει τις εξουσίες του ως επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος λόγω της κακής κατάστασης της υγείας του που τον εμπόδιζε να τις ασκήσει, ανέφερε ο ίδιος.Σύμφωνα με δημοσιεύματα των κουβανικών μέσων, ο Κάστρο δήλωσε σε ομάδα μαθητών ότι δεν είναι μαζί τους ως γενικός γραμματέας του Κόμματος.

«Αρρώστησα και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, να παραδώσω τις εξουσίες μου», τους είπε και διευκρίνισε ότι «δεν μπορώ να κάνω κάτι για το οποίο δεν είμαι σε θέση να αφιερωθώ σε αυτό πλήρως».


Αυτό σημαίνει ότι ο Φιντέλ Κάστρο δεν είναι πλέον γενικός γραμματέας του Κόμματος, θέση που εξακολουθούσε να κατέχει ακόμα και μετά το 2006 οπότε η ασθένεια του τον ανάγκασε να παραχωρήσει (προσωρινά) την προεδρία στον αδελφό του Ραούλ.


Το 2008 ο Κάστρο παραιτήθηκε από την προεδρία τον Φεβρουάριο του 2008, μετά από σχεδόν 50 χρόνια.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση