Ad Code

Responsive Advertisement

«Δημοκρατική Συμμαχία» το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη(Βίντεο)


thumb
Την ίδρυση του νέου κόμματος με το όνομα  «Δημοκρατική Συμμαχία» ανακοίνωσε την Κυριακή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο θέατρο του Μπάτμιντον.
Το ιδρυτικό συνέδριο θα γίνει έως τον ερχόμενο Μάρτιο και σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη οι βασικές αρχές του κόμματος θα είναι η ελευθερία, η ατομική ευθύνη, η ασφάλεια και η δικαιοσύνη, η ιδιωτική πρωτοβουλία, το αξιόπιστο και αποτελεσματικό και δίκαιο κράτος, η κοινωνική αλληλεγγύη, η μάχη εναντίον της διαφθοράς, της αδιαφάνειας και των πελατειακών σχέσεων και εξαρτήσεων.
Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη η Δημοκρατική Συμμαχία θα επιδιώξει να φέρει κοντά κεντροδεξιούς, φιλελεύθερους και κεντροαριστερούς ανθρώπους και τα ιδεολογικά ρεύματα που θα πρεσβεύει θα είναι εκείνα του ανθρωπισμού, το διαφωτισμού, του φιλελευθερισμού αλλά και των ευρωπαϊκών κοινωνικών κατακτήσεων του 19ου και του 20ού αιώνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ εντός της ημέρας η κ. Μπακογιάννη θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να τον ενημερώσει για το νέο κόμμα της.






Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση