Ad Code

Responsive Advertisement

Σέρρες - Κλειστά τα σχολεία στο νομό


Νταλίκα «δίπλωσε» στο δρόμο αποκλείοντας την εθνική οδό Σερρών - ΘεσσαλονίκηςΚλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία του νομού Σερρών έπειτα από απόφαση του νομάρχη, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης... που ξεκίνησε τα ξημερώματα και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να ντύσει στα «λευκά» όλη την περιοχή.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο αντιμετωπίζουν όλες οι ορεινές περιοχές του νομού και τα εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να ανοίξουν τους δρόμους.

Εξάλλου, κλειστή παραμένει από τις 8 το πρωί η εθνική οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης, όταν «δίπλωσε» νταλίκα στο 27ο χιλιόμετρο, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος αποκλείοντας τη διέλευση από και προς τη Θεσσαλονίκη.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση