Ad Code

Responsive Advertisement

Οι επιθέσεις κατά της ευρωζώνης θα συνεχιστούν


Αισιόδοξος ως προς την κατάληξη των διαβουλεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, που ξεκινάει σήμερα, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ, σημειώνοντας πως οι Ευρωπαίοι θα δείξουν ότι «είναι αποφασισμένοι για όλα ώστε να εξασφαλίσουν την χρηματοπιστωτική σταθερότητα της ζώνης του ευρώ».

Ο πρόεδρος του Eurogroup, εκτίμησε πως οι επιθέσεις των αγορών εναντίον της ευρωζώνης δεν έχουν τελειώσει και υπογράμμισε πως «οι αγορές έχουν ξεχάσει τα βασικά δεδομένα στην Ευρώπη και δεν κάνουν τη σύγκριση με τα δεδομένα άλλων που είναι χειρότερα», αναφερόμενος στα δημοσιονομικά ελλείμματα των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, ο Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν βρίσκεται σε κρίση το ευρώ, αλλά ορισμένα μέλη της ευρωζώνης περνούν κρίση δημοσιονομικού χρέους.

Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκινάει σήμερα στις Βρυξέλλες θα βρεθεί η δημιουργία ενός μόνιμου ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας για τις χώρες που βρίσκονται σε δημοσιονομική δυσχέρεια.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση