Ad Code

Responsive Advertisement

Στη δικαιοσύνη θα στραφεί η 27χρονη Γερμανίδα


Στη δικαιοσύνη θα στραφεί η 27χρονη Γερμανίδα Φαίη Μέγερ για τη σύλληψη της με την κατηγορία για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο.


Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γυναίκα, καθηγήτρια στο επάγγελμα, αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της ύστερα από διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέα για τη προφυλάκιση ή μη της 27χρονης.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το
Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η ίδια κατά τη διάρκεια της κατάθεσης είπε ότι ανήκει στο χώρο των αντιεξουσιαστών αρνούμενη ωστόσο τις κατηγορίες που της προσάπτουν.

Προσέθεσε μεταξύ των άλλων πως τους τρεις κατηγορούμενους τους συνάντησε όταν πήγαν για ποτό στο
Θησείο και τον τέταρτο τον γνώριζε από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 27χρονης,
Χάρη Λάδη, στο απολογητικό υπόμνημα γίνεται λόγος για ανεπανόρθωτη επαγγελματική και ηθική ζημιά για όσα ακούστηκαν περί συγγενικής σχέσης με μέλη της γερμανικής οργάνωσης RAF για αυτό οτ λόγο θα απευθυνθεί
στη δικαιοσύνη.

Για σπουδή και προχειρότητα κατηγόρησε ο
κ. Λάδης την αστυνομία και τους δημοσιογράφους όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9.

Από την πλευρά του, ο υπουργός
Προστασίας του Πολίτη Εντολή Χρήστος Παπουτσής έδωσε εντολή να απαγορευθεί η μετάδοση πληροφοριών πριν την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων και την επιβεβαίωση των στοιχείων.
cosmo.gr
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση