Ad Code

Responsive Advertisement

Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς


Νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει αύριο τους κατοίκους της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Συγκεκριμένα, τα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 4:00 το απόγευμα.

Την ίδια στιγμή, τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ), αλλά και τα τρόλεϊ, προσανατολίζονται σε 24ωρη απεργία, την οποία, όμως, δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει επισήμως.

Κανονικά θα κινηθεί ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι των μέσων σταθερής τροχιάς προσανατολίζονται και σε νέα 24ωρη απεργία για την προσεχή Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, ημέρα που τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών οργανισμών έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα.

 http://www.i-reportergr.com




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση