Ad Code

Responsive Advertisement

«Ούτε λύση, ούτε μονόδρομος είναι το Μνημόνιο»


«Η κρίση αυτή απέδειξε ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος αλλά ούτε και λύση», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε στον κ. Μπαρνιέ τις θέσεις του κόμματος του για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν βλέπει άλλη οδό από αυτήν της ανάπτυξης.

Στη συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, ο τομεάρχης ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Νότης Μηταράκης και η ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση