Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΠΕΙΓΟΝ - Δικάζονται όλοι οι εκδότες και ιδιοκτήτες εφημερίδων!

ΙΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :

μετά από 6 (1)αναβολές, στις 20.1.2011
στο Γʼ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών

για την παράνομη διακίνηση πορνοταινιών.

Συγχαρητήρια στον γενναίο Δικηγόρο που έδειξε τον δρόμο,
που διστάζουμε να ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε τα παιδία μας !

ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ....

Ενώσεων Γονέων,
Χριστιανικών Σωματείων,
Πολυτεκνικών Συλλόγων κλπ
να έλθουν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της 20ης Ιανουαρίου 2011 στο Γ΄Μονομελές Πλημ/κείο Αθηνών, να κάνουν αυτό που δεν κάναμε μουδιασμένοι για χρόνια !
επικοινωνία :
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (Ε.Π.ΚΑ.Σ) ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Διεύθυνση Π. Κωστοπούλου 12,
1ος όροφος, Σέρρες
Τηλ. 23210 22518
Fax 23210 22518
Κιν. -
Email info@epkas.gr

Ας του συμπαρασταθούμε ...

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Σερρών (ΕΠΚΑΣ) [www.epkas.gr] το Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2006 διαπίστωσε μετά από προφορικές καταγγελίες καταναλωτών, ότι σε πολλές εφημερίδες διακινούνται ψηφιακοί δίσκοι (DVD) με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Για το λόγο αυτό η ΕΠΚΑΣ υπέβαλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μηνυτήρια Αναφορά (βλ. συνημμένο κείμενο) επισυνάπτοντας σχετικά DVD των εφημερίδων εκείνης της εποχής, με τα οποία προσβάλλεται βάναυσα η αιδώς κατά το κοινό αίσθημα του μέσου ανθρώπου.
.
Για τον ίδιο λόγο η ΕΠΚΑΣ κατήγγειλε την τακτική των εφημερίδων στον Συνήγορο του καταναλωτή (βλ. συνημμένο κείμενο). Για αυτό ακριβώς το θέμα εξεδόθη η 926/25-4-2007 Σύσταση του Συνηγόρου του Καταναλωτή (βλ. συνημμένο κείμενο), που ζητούσε απο τις εισαγγελικές αρχές την εφαρμογή του ποινικού νόμου καθόσον η διακίνησή τους μέσω των εφημερίδων συνιστά ευθεία παράβαση του νόμου (αρθρ. 29 Ν. 5060/1931) που απαγορεύει τη θέση σε κυκλοφορία ασέμνων, καθόσον στην έννοια των ασέμνων υπάγονται και οι πορνοταινίες.

Αμέσως μετά την Σύσταση του Συνηγόρου εξεδόθη η 8/2007 Εγκύκλιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Σανιδά (βλ. συνημμένο κείμενο), με την οποία ερμηνεύεται ως ποινικά κολάσιμη αυτή η πρακτική και διατάσσονται όλες οι αστυνομικές αρχές σε άμεση κατάσχεση των DVD.
Η μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβληθεί είχε οδηγήσει σε ποινική δίωξη όλων των ιδιοκτητών και εκδοτών των εφημερίδων που διακινούσαν πορνογραφικό υλικό.
Μετά από 6 αναβολές, στις 20.1.2011 στο Γʼ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζονται όλοι οι εκδότες/ιδιοκτήτες εφημερίδων για την παράνομη διακίνηση πορνοταινιών.
Θα σπεύσουν άραγε κι άλλοι φορείς (ενώσεις γονέων κλπ) να καταθέσουν αυθόρμητα ως μάρτυρες κατηγορίας κατά αυτών που εμβοθρεύουν την κοινωνία μας;


Φ. Βαγενάς
τέως πρόεδρος
ΕΠΚΑΣ

www.tideon.org
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση