Ad Code

Responsive Advertisement

Καταγγελία για τη βενζίνη στο Λουτράκι

Εδώ και λίγες ημέρες, ήθελα να σας γράψω για το πώς μέσα σε 1 εβδομάδα κατάφεραν στο Λουτράκι από μία μέση τιμή 1,55 περίπου, να εκτινάξουν την τιμή της στα 1,65 περίπου, αλλά με προλάβατε.

Μιλάω αφ' ενός για ΟΛΑ τα βενζινάδικα του Λουτρακίου και αφ' ετέρου για μία αύξηση στις τιμές τους της τάξεως των 10 λεπτών. Ίσως οι άνθρωποι να μην φταίνε καθόλου. Όμως θεωρώ αδιανόητο μέσα σε μία μόνο εβδομάδα να υπάρχει τέτοια αύξηση. Σε λίγο θα πρέπει να πάρουμε δάνειο για να βάλουμε βενζίνη. Θα ήθελα, αν μπορούν να μας απαντήσουν και να μας πούν: πόσο αγοράζουν τελικά την βενζίνη και φτάνουν να την πουλάνε τόσο ακριβά; Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω δυσφήμιση και γι αυτό δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο. Αναφέρομαι σε ΟΛΑ.
 

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση