Ad Code

Responsive Advertisement

2 ΜΕΡΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟ LACERTA 1 . ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ....!!!

Μερικοί του είδους μου είναι επίσης σε άμεση επαφή με ανθρώπινους επιστήμονες και πολιτικούς από την επιφάνεια, αλλά αυτά είναι άκρως απόρρητα όπως τα λέτε και εσείς – και κανένας απλός άνθρωπος δεν ξέρει για αυτά (ο λόγος αυτών των συναντήσεων γενικά είναι για τον μελλοντικό πόλεμο με τους εξωγήινους και την δική μας συμμετοχή) . Αλλά υπάρχει επίσης και ένας άλλος λόγος, για να μπορούμε να μιλάμε μεταξύ σας και για να μην μπορείτε να μας αναγνωρίσετε : μίμηση . Το ακόλουθο μπορεί να σας φανεί απίστευτο και μπορεί ακόμα και να σας σοκάρει, αλλά αφού ρώτησες θα σας εξηγήσω . Σου είπα και πριν, ότι έχουμε πιο αναπτυγμένες νοητικές ικανότητες από το είδος σας και όταν λέω «πιο αναπτυγμένες» εννοώ, ότι είμαστε ικανοί να χρησιμοποιήσουμε την τηλεπάθεια και την τηλεκίνηση από την στιγμή της γέννησης μας (στην πραγματικότητα, μητέρα και νεογέννητο επικοινωνούν με τηλεπάθεια από τους πρώτους μήνες) χωρίς κάποια ειδική εκπαίδευση όπως πρέπει να κάνετε εσείς για να ξεκλειδώσετε αυτά τα κομμάτια του εγκεφάλου σας .
Η κατασκευή του εγκεφάλου μας είναι κάπως διαφορετική της δικιά σας και ο δικός μας υποφυσικός είναι μεγαλύτερος και ποιο ενεργός από τον δικό σας –ειδικά όταν είμαστε κάτω από τον ήλιο . Οι δικές μας ικανότητες είναι δυνατότερες σε σχέση με τις δικές σας, αλλά αδύναμες σε σχέση με τις νοητικές δυνάμεις των «φούσκων» μερικών εξωγήινων ειδών σε αυτόν τον πλανήτη . Ποτέ δεν ήμουν καλή σε αυτά τα νοητικά πράγματα, αλλά όλοι έχουμε αυτές τις πρωταρχικές ικανότητες και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα για την ασφάλεια μας ή ακόμη και για να επιτεθούμε .
Όταν βρισκόμαστε στην επιφάνεια και μεταξύ ανθρώπων (ακόμα και σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων – δεν έχει καμιά διαφορά . Όλοι οι εγκέφαλοί σας είναι σαν ένας) είμαστέ ικανοί να «αγγίξουμε» τις σκέψεις τους και να τους δώσουμε μέσω τηλεπάθειας την εντολή «Δείτε μας ως έναν του είδους σας» και το αδύνατο ανθρώπινο μυαλό δέχεται αυτήν την εντολή χωρίς καμιά αντίσταση και θα μας δουν (σε αντίθεση με την ερπετοειδή μας εμφάνιση) ως κανονικούς ανθρώπους .
Αυτό το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά ως μια όμορφη καστανομάλλα γυναίκα, γιατί έχω δημιουργήσει αυτήν την ειδικά «μιμητική εικόνα» στο μυαλό μου πριν αρκετά χρόνια και μπορώ να την κατευθύνω στο μυαλό σας χωρίς προβλήματα . Χρειάστηκε μερικές φορές στην αρχή να μάθω την χρήση της μιμητικής σωστά, αλλά μετά εργάστηκα πολύ αυτοματοποιημένα και μπορώ ακόμη και να περπατήσω ανάμεσα σας χωρίς να με καταλάβει κανείς .
Υπάρχει ένας απλός «διακόπτης» («Δες μας όπως είμαστε στην πραγματικότητα/ Δες μας όπως θέλουμε εμείς να μας δεις») στο ασυνείδητο σας ο οποίος τοποθετήθηκε από τους Ilojiim όταν δημιούργησαν το είδος σας και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον «διακόπτη» για να σας πείσουμε πως βλέπετε ανθρώπους όταν βλέπετε εμάς (αυτόν τον διακόπτη χρησιμοποιούν και άλλες εξωγήινες φυλές, επίσης) . Είναι πιο εύκολο από αυτό που νομίζετε .
Όταν υπάρχουν συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων και οι εξωγήινοι φαίνονται ως άνθρωποι, σημαίνει πως έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον διακόπτη και μερικές συναντήσεις με εξωγήινους με ανθρώπινα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι και κάποια δική μας συνάντηση . Όταν γνώρισα για πρώτη φορά άνθρωπο, με είδε επίσης ως μια κανονική ανθρώπινη γυναίκα και θυμάμαι πως όταν του αποκάλυψα την αληθινή μου εμφάνιση τρόμαξε και σοκαρίστηκε .

Ερ. : Εννοείς πως μπορείς να με κάνεις να πιστέψω ότι τώρα μιλάω με μια όμορφη καστανομάλλα γυναίκα σε αντίθεση με ένα ερπετοειδές ον σαν εσένα ;

Απ. : Προφανώς, αλλά δεν το νομίζω στην δικιά σου ειδική περίπτωση . Όταν κάποιος περιμένει να δει μια ανθρώπινη γυναίκα αντί εμένα, μπορώ εύκολα να το κάνω στο μυαλό του (ακόμη και σε μεγάλες ομάδες) επειδή κανένας δεν περιμένει να δει ένα θηλυκό ερπετοειδές . Αλλά επέτρεψα στο μυαλό σου να με δει με την πραγματική μου εμφάνιση από την πρώτη συνάντηση μας και δεν έχω κάνει τίποτα στο μυαλό σου, έτσι έχεις είδη καταλάβει ότι δεν είμαι άνθρωπος . Αν προσπαθούσα τώρα να το αλλάξω, θα μπορούσα να σε οδηγήσω σε ένα απόλυτο μπέρδεμα ή στην επίγνωση και δεν θέλω να σε βλάψω . Όπως είπα δεν είμαι πολύ καλή σε αυτά τα πράγματα .

Ερ. : Αυτό είναι πολύ τρομακτικό . Μπορείς να σκοτώσεις με αυτές τις ικανότητες ;

Απ. : Ναι, αλλά απαγορεύεται . Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό δεν γινόταν στο παρελθόν .


Ερ. : Έχετε και τα δυο φύλα αυτές τις ικανότητες ;

Απ. : Ναι .


Ερ. : Τι γίνεται με τις φωτογραφίες ; Πως εμφανίζεσαι σε αυτές ;

Απ. : Αυτή είναι μια χαζή ερώτηση . Εμφανίζομαι σε φωτογραφίες ως ερπετοειδές, επειδή δεν μπορώ να έχω επηρεασμό στην φωτογραφία ή την φωτογραφική μηχανή αλλά μόνο στο μυαλό των ίδιων των φωτογράφων . Αν αυτός η αυτή εμφανίσει το φιλμ και δείξει τις φωτογραφίες σε άλλους, θα με δουν με την πραγματική μου εμφάνιση . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθούμε ή να φωτογραφηθούμε και θα πρέπει να αποφεύγουμε οποιαδήποτε παρόμοια συσκευή στην επιφάνεια (αυτό είναι πολύ δύσκολο και έχουμε πέσει σε τέτοια λάθη στο παρελθόν χωρίς να το ξέρουμε, ειδικά από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές σας υπηρεσίες) .


Ερ. : Τι άλλες εντολές μπορείτε να κατευθύνετε απλά στο μυαλό μας . Κάτι όπως «υπηρετήστε μας» ή «υπακούστε» ;

Απ. : Αυτή είναι και πάλι μια παράξενη ερώτηση . Δεν είμαστε εχθρός σας (οι περισσότεροι από μας) και λοιπόν γιατί θα έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο ; Για να απαντήσω στην ερώτησή σας : Εξαρτάται από την δύναμη της ανθρώπινης σκέψης και στην δύναμη της σκέψης του ερπετοειδές μυαλού . Δεν υπάρχει διακόπτης «υπηρετήστε μας» ή «υπηρετήστε με» στο μυαλό σας, και έτσι μια τέτοια εντολή είναι ποιο δύσκολο να επιβληθεί . Αν το ανθρώπινο μυαλό και ασυνείδητο είναι και ο ερπετοειδής ένας πεπειραμένος σε αυτά τα πράγματα και ήταν για κάποιες ώρες στον ήλιο πριν αυτός ή αυτή προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως να γινόταν κάτι τέτοιο για κάποιο χρονικό διάστημα .

Υπάρχουν μυστικές διδασκαλίες για τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν έμαθα κάτι τέτοιο . Χρησιμοποιώ τις πρωταρχικές μου ικανότητες για μίμηση και επικοινωνία με το είδος μου και μερικές φορές για άλλα προσωπικά ζητήματα, αλλά ποτέ δεν προσπάθησα να κάνω κακό σε άνθρωπο η στο μυαλό του . Θα ήμουν ευχαριστημένη αν τελειώναμε με αυτό το θέμα εδώ.

Ερ. : Μια τελευταία ερώτηση : είπες νωρίτερα, ότι μπορείτε να αποκρύψετε τα ΑΤΙΑ σας, χρησιμοποιείτε τις ίδιες ικανότητες για να πετύχετε κάτι τέτοιο ;

Απ. : Ναι, αλλά σε μια τεχνική βάση . Υπάρχει μια ισχυρή συσκευή μέσα σε κάθε σκάφος η οποία μπορεί να στείλει ένα τεχνητό σήμα στο μυαλό σας για να σας πείσει, στο να δείτε απλώς τον ουρανό ή ένα απλό αεροσκάφος αντί να δείτε το δικό μας σκάφος . Αυτό δεν χρησιμοποιείται συχνά, επειδή αποφεύγουμε την ανθρώπινη παρουσία όταν βρισκόμαστε στην ατμόσφαιρα . Αν μπορέσετε να δείτε ένα δικό μας «ΑΤΙΑ» σημαίνει πως αυτή η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο . Η επίδραση του καμουφλάζ δεν πετυχαίνει σε μέσα καταγραφής – για να απαντήσω και σε προηγούμενη ερώτηση σου – αλλά γιατί να πρέπει κάποιος να φωτογραφίσει τον ουρανό εφόσον δεν βλέπει τίποτα το παράξενο εκεί ; Επίσης, οι περισσότερες πύλες κοντά στην επιφάνεια είναι επίσης κρυμμένες με μια τέτοια συσκευή και έτσι το είδος σας θα βλέπει κανονικά σπήλαια αντί της πόρτας . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είπα πως αμφιβάλω αν μπορέσετε να βρείτε μια τέτοια πόρτα για τον κόσμο μας (αλλά συνέβηκε μερικές φορές στο παρελθόν) .

Ερ. : Πίσω τώρα στην δικιά μας και τη δικιά σας ιστορία . Ανέφερες την φυλή των «Illojiim» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή . Από πού ήρθαν και με τι έμοιαζαν ; Τι ακριβώς έγινε όταν έφτασαν εδώ ; Είναι αυτοί οι «θεός» μας ;

Απ. : Οι «Illojiim» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που ονομάζεται στους χάρτες σας ως «Aldebaran» .Ήταν μια πολύ ψηλή ανθρωποειδής φυλή συνήθως ξανθοί με πολύ λευκό δέρμα (αποφεύγουν τον ήλιο, επειδή βλάπτει το δέρμα και τα μάτια τους . Ήταν τελείως απίστευτο για μια φυλή που αγαπάει τον ήλιο σαν και εμάς) .
Φαίνονταν να ήταν έξυπνοι και ειρηνικοί στην αρχή και αρχίσαμε μια λίγο ή πολύ φιλική επικοινωνία με αυτούς, αλλά αργότερα αποκάλυψαν τον αληθινό τους σκοπό και σχέδια : θέλησαν να αναπτύξουν τις μαϊμούδες σε ένα νέο είδος και εμείς τους ήμασταν ενόχληση στον καινούριο ζωολογικό πλανήτη τους . Στην αρχή, αιχμαλώτισαν περίπου 10.000-20.000 χιλιάδες από τις μαϊμούδες προγόνους σας και άφησαν τον πλανήτη για μερικά εκατοντάδες χρόνια .
Όταν γύρισαν, έφεραν τους (τώρα πια ανθρώπους) προγόνους σας πίσω . Και μετά έφυγαν από την γη για μερικά χιλιάδες χρόνια και οι πρωτόγονοι προ-άνθρωποι ζούσαν μαζί με εμάς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (φοβόντουσαν απλώς τα αεροσκάφη μας και την τεχνολογία μας) . Οι «Illojiim» έβαλαν το μυαλό τους και τους άλλαξαν τον εγκέφαλό τους και την κατασκευή του σώματος των προγόνων σας και ήταν τώρα ικανοί να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και την φωτιά .
Οι Illojiim γύρισαν στα επόμενα 23.000 χρόνια εφτά φορές και επιτάχυναν την εξέλιξη σας . Πρέπει να καταλάβετε, ότι δεν είστε ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός στον πλανήτη . Οι πρώτοι προχωρημένοι άνθρωποι (που έζησαν την ίδια εποχή με τους μη αναπτυγμένους προ-ανθρώπους, επειδή οι Illojiim πειραματίστηκαν με πολλές ταχύτητες και στάδια εξέλιξης) με τεχνολογία και ομιλία υπήρξαν πριν από 700.000 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη (οι επιστήμονες σας δεν το έχουν καταλάβει αυτό, επειδή βρίσκουν κόκαλα μόνο προ-ανθρώπων και μερικές πρωτόγονες ζωγραφιές σε σπήλαια που δείχνουν αναπτυγμένους ανθρώπους και ιπτάμενα σκάφη) .
Αυτοί οι γενετικά αναπτυγμένοι άνθρωποι έζησαν μαζί με εμάς, αλλά απόφευγαν την επαφή με αυτούς του είδους μας, επειδή οι Illojiim δάσκαλοί σας έπεισαν ότι είμαστε σατανικοί και ότι σας λέμε συνέχεια ψέματα .
Λοιπόν, μετά από μερικούς αιώνες οι εξωγήινοι αποφάσισαν να εξαφανίσουν την πρώτη τους δημιουργία και επιτάχυναν την εξέλιξη της δεύτερης και καλύτερα δοκιμασμένης σειράς και ούτω καθεξής . Η αλήθεια είναι, ότι ο δικός σας μοντέρνος πολιτισμός δεν είναι ο πρώτος στη γη αλλά ο έβδομος .
Τα κτίσματα των πρώτων φυλών εξαφανίστηκαν, αλλά η 5η φυλή ήταν αυτή, η οποία είναι αυτή που δημιούργησε τα μεγάλα τριγωνικά κτίσματα που ονομάζετε «Αιγυπτιακές Πυραμίδες» πριν 75.000 χρόνια (οι δικοί σας Αιγύπτιοι απλώς βρήκαν τις μεγάλες αυτές πυραμίδες στην άμμο και δοκίμασαν όχι με μεγάλη επιτυχία να φτιάξουν και αυτοί παρόμοια κτίρια) και ο 6ος πολιτισμός ήταν αυτός, ο οποίος έχτισε τις πόλεις των οποίων τα ερείπια βρίσκονται σήμερα στο βυθό της θάλασσας στην ονομαζόμενη περιοχή του Bimini πριν από 16.000 χρόνια .
Ο τελευταίος πολιτισμός της 7ης γενιάς – η δικιά σας σειρά – δημιουργήθηκε πριν από 8.500 χρόνια και αυτή είναι η μόνη δημιουργία στην οποία που μπορείτε να θυμηθείτε και στην οποία αναφέρετε στα θρησκευτικά σας γραπτά . Η ασχολία σας με τα αρχαιολογικά και την παλαιοντολογικά τεχνουργήματα σας δείχνουν ένα λανθασμένο και σύντομο παρελθόν, αλλά πως θα μπορούσατε να ξέρετε κάτι για τους 6 προηγούμενους πολιτισμούς ;
Και να βρείτε στοιχεία για την ύπαρξη τους, αρνείστε και αλλάζετε τα γεγονότα . Αυτό είναι και λόγω του προγραμματισμού του μυαλού σας και λόγω της αγνής σας αφέλειάς, θα σας πω παρακάτω μόνο για την δικιά σας δημιουργία, επειδή τα έξι προηγούμενα ανθρώπινα είδη έχουν χαθεί και δεν πρέπει να σας αφορά .
Υπήρξε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ της φυλής μου και των Illojiim και μεταξύ μερικών ομάδων των Illojiim, επειδή μερικοί από αυτούς ήταν της γνώμης ότι το να δημιουργείτε η μια ανθρώπινη γενιά μετά την άλλη ήταν ανούσιο . Οι τελευταίες μάχες σε αυτόν τον πόλεμο δόθηκαν πριν 5.000 χρόνια στην τροχιά και στην επιφάνεια . Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν ισχυρά ηχητικά όπλα για να καταστρέψουν τις υπόγειες πόλεις μας αλλά από την άλλη καταφέραμε να καταστρέψουμε πολλές από τις επίγειες εγκαταστάσεις και από τις διαστημικές βάσεις τους .
Οι άνθρωποί της φυλής σας ήταν πολύ τρομαγμένοι όταν παρατηρούσαν τις μάχες και τις κατέγραψαν ως θρησκευτικούς μύθους (του μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τη γινόταν στ’ αλήθεια) . Οι Illojiim – που παρουσιάστηκαν ως «θεοί» στην 6η και 7η γενιά – σας είπαν ότι πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ καλού και κακού και ότι αυτοί είναι οι καλοί και εμείς οι κακοί . Αυτό εξαρτάται βέβαια από την οπτική γωνία .
Ήταν ο πλανήτης μας πριν έρθουν και πριν αυτοί αρχίσουν το επαναστατικό τους πρόγραμμα με το είδος σας . Ήταν ακριβός πριν 4.943 χρόνια – σύμφωνα με την δικιά σας κλίμακα του χρόνου – που οι Elohim έφυγαν για ακόμη μια φορά για άγνωστους λόγους (αυτή είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία για μας, γιατί πολλοί από τους ιστορικούς μας το κατέγραψαν αυτό ως νίκη) . Το θέμα είναι, πως δεν ξέραμε τι στ’ αλήθεια έγινε .
Οι Illojiim έφυγαν από την μια μέρα στην άλλη, έφυγαν χωρίς να αφήσουν ίχνη μαζί με τα σκάφη τους και βρήκαμε πολλές από τις εγκαταστάσεις τους κατεστραμμένες από τους ίδιους . Οι άνθρωποι ήταν πια μόνοι και ο πολιτισμός σας αναπτύχθηκε . Πολλοί από εμάς ήταν σε επαφή με διάφορες (περισσότερο νότιες) φυλές του είδους σας στους επόμενους αιώνες και καταφέραμε να πείσουμε μερικούς από αυτούς πως δεν ήμασταν οι «σατανικοί» πως σας έκαναν να πιστέψουν οι εξωγήινοι .
Κατά την διάρκεια των τελευταίων 4.900 χιλιάδων χρόνων, πολλά άλλα εξωγήινα είδη κατέφθασαν στον πλανήτη (μερικές από αυτές τις φυλές χρησιμοποίησαν το παλιό προγραμματισμό του μυαλού σας και «έπαιξαν» και αυτοί τους θεούς) αλλά οι Illojiim δεν γύρισαν ποτέ πίσω . Άφησαν τον πλανήτη για μερικά χιλιάδες χρόνια και σε μια άλλη περίοδο νωρίτερα, και έτσι περιμένουμε τον γυρισμό τους μια μέρα στο μέλλον για να τελειώσουν αυτό που άρχισαν ή ίσως για να εξαφανίσουν την 7η γενιά, αλλά δεν ξέρουμε στ’ αλήθεια τι απέγιναν (για να απαντήσω και σε προηγούμενη ερώτηση σου) .
Ο σημερινός σας πολιτισμός σας δεν ξέρει τίποτα για τις πραγματικές σας ρίζες, για το αληθινό παρελθόν σας, για τον κόσμο και το σύμπαν και ξέρετε πολύ λίγα για μας και το παρελθόν μας . Και δεν ξέρετε τίποτα για το τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον . Σίγουρα δεν θα πιστέψετε τα λόγια μου – σας λέω την αλήθεια επειδή δεν είμαστε ο εχθρός σας – εφόσον είναι κίνδυνος για το είδος σας .
Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει . Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλα προβλήματα στο μέλλον . Αν δεν πιστέψετε τίποτα από αυτά που σας είπα προηγουμένως, τότε θα πρέπει να πιστέψετε και να θυμηθείτε αυτά .

Ερ. : Γιατί νομίζεις ότι δεν σε πιστεύω ;

Απ. :.Έχω μια αίσθηση ότι δεν με πιστεύεις, αν και κάθομαι εδώ δίπλα με εσένα . Όλα αυτά που σου είπα προηγουμένως είναι η απόλυτη αλήθεια για τον κόσμο .

Ερ. : Πόσες εξωγήινες φυλές ενεργούν αυτή τη στιγμή στη γη ;

Απ. : Από αυτά που ξέρουμε είναι 14 . 11 από αυτό το σύμπαν, 2 από άλλη «φούσκα» και μια πολύ αναπτυγμένη από ένα πολύ διαφορετικό κόσμο . Μην με ρωτήσεις για ονόματα, γιατί δεν προφέρονται όλα στη γλώσσα σας, 8 από αυτές δεν προφέρονται .
Οι περισσότερες από τις φυλές – ειδικά οι πιο αναπτυγμένες – μελετάνε εσάς απλώς ως ζώα και δεν είναι πολύ επικίνδυνες για σας και για μας και συνεργαζόμαστε με μερικές από αυτές, αλλά 3 είδη είναι εχθρικά, συμπεριλαμβανομένου και ενός είδους που ήταν σε επαφή με κάποιες από τις κυβερνήσεις σας και αντάλλαζαν τεχνολογία για χαλκό και άλλα σημαντικά είδη και το οποίο σας πρόδωσε .
Υπήρχε και υπάρχει ένας «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ δυο από των εχθρικών φυλών τα τελευταία χρόνια και η 3η φυλή φάνηκε να είναι ο νικητής από αυτόν τον ανούσιο πόλεμο . Περιμένουμε για έναν πιο «καυτό» πόλεμο μεταξύ αυτών και εσάς στο μέλλον (θα έλεγα στα επόμενα 10-20 χρόνια) και είμαστε ανήσυχοι για αυτές τις εξελίξεις . Τον τελευταίο καιρό, ακούστηκαν φήμες για μια νέα, 15η φυλή η οποία κατέφθασε στη γη πριν μόλις πριν από 2-3 χρόνια, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτούς και τους σκοπούς τους και δεν ήμασταν σε επαφή με αυτούς μέχρι τώρα . Ίσως οι φήμες αυτές να είναι εδώ .

Ερ. : Για ποιο λόγο κάποιες φυλές είναι εχθρικές και τι θέλουν ;

Απ. : Διάφορα ακατέργαστα υλικά, συμπεριλαμβανομένου χαλκού σε αντάλλαγμα με τεχνολογία, το νερό σας (ή καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, το οποίο είναι πηγή ενέργειας σε προχωρημένες διαδικασίες σύντηξης) και διάφορα χημικά στοιχεία στον αέρα σα; . Επίσης, δυο από τις φυλές ενδιαφέρονται για το σώμα σας, τους ιστούς σας και το αίμα σας, επειδή η δικιά τους γενετική κατασκευή είναι ελαττωματική λόγω της κακής εξέλιξης και κάποιας βλαβερής ακτινοβολίας (απ’ όσα ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες σειρές από το είδος σας και τα ζώα για να επισκευάσουν τη γενετική τους ξανά και ξανά, αλλά στην πραγματικότητα να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το δικό τους και δικό σας DNA δεν είναι εντελώς αποδεκτά (το δικό μου είδος είναι τελείως αρνητικό ως δότης, έτσι δεν ενδιαφέρονται πολύ για μας) και προσπαθούν να δημιουργήσουν θετικές διασταυρώσεις μοσχευμάτων μεταξύ σας χρησιμοποιώντας τεχνητή γονιμοποίηση και μήτρες . Υποθέτουμε πως ο μελλοντικός πόλεμος μεταξύ των τριών φυλών ή μεταξύ εσάς και κάποιας από τις τρεις αυτές φυλές θα γίνει για τα ακατέργαστα υλικά, το υδρογόνο, τον αέρα και το DNA . 
Ερ. : Είναι αυτός ο λόγος των «απαγωγών ;

Απ. : Μερικώς, ειδικά όταν οι εξωγήινοι παίρνουν δείγματα σπέρματος και ωαρίων από εσάς . Μερικές φορές οι απαγωγείς ανήκουν σε μια άλλη πιο αναπτυγμένη φυλή και θέλουν απλά να εξετάσουν το σώμα σας και το μυαλό σας (το οποίο είναι πιο ενδιαφέρον για μερικές από αυτές τις φυλές πιο σημαντικό από το σώμα σας) όπως και εσείς θα εξετάζατε ένα προϊστορικό ζώο . Όπως είπα, τρεις εξωγήινες φυλές είναι εχθρικές και αυτό σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται για εσάς και άνθρωποι που «απήχθηκαν» σπάνια γυρνάνε πίσω ζωντανοί .
Αν κάποιος καταφέρει να κάνει κάποια αναφορά για απαγωγή, σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι αυτός ή αυτή δεν έχει συναντηθεί με κάποια εχθρική φυλή ή ότι ήταν πολύ τυχερός που είναι ζωντανός . Προχωρημένες και «φιλικές» φυλές παίρνουν επίσης δείγματα σπέρματος και ωαρίων μερικές φορές, αλλά για άλλους λόγους .

Ερ. : Είπες πως υπάρχουν μόνο 14 ενεργές εξωγήινες φυλές στην γη . Αλλά γιατί άνθρωποι που είδαν εξωγήινους τους περιγράφουν ως πολύ παράξενους και πολύ 
διαφορετικούς από μας ;

Απ. :Πιστεύω πως έχω ήδη απαντήσει σε αυτό . Όπως είπα, οι περισσότερες από τις εξωγήινες φυλές έχουν πολύ πιο αναπτυγμένες νοητικές ικανότητες απ εσάς και μερικές ακόμη και από μας (υπάρχει μόνο μια εξωγήινη φυλή εδώ που δεν έχει καθόλου τέτοιες ικανότητες) . Είναι ικανοί να εμφανιστούν στο μυαλό και στην μνήμη σας ως οτιδήποτε θέλουν αυτοί και αυτή η καθοδηγούμενη «εικόνα» δεν έχει καμία σχέση με την αληθινή τους εμφάνιση .
Τους θυμάστε ως κανονικούς ανθρώπους ή ως γκρίζους νάνους ή ακόμη και ως πολύ παράξενα ζώα επειδή θέλουν να θυμάστε αυτό ή μερικές φορές θέλουν να ξεχάσετε τα πάντα για αυτούς . Ένα άλλο παράδειγμα : μπορείτε για παράδειγμα να πιστεύετε πως βρίσκεστε σε ένα κανονικό ανθρώπινο νοσοκομείο και ότι μερικοί γιατροί σε εξέταζαν και δεν σκέφτεστε περισσότερο για το τι πάθατε (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε πως δεν υπάρχει κανένα νοσοκομείο στον δρόμο όπου ήσαστε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταστήκατε από αυτούς στα δικά τους εργαστήρια .
Δεν μπορείτε να βασιστείτε στο μυαλό σας σε αυτήν τη περίπτωση . Εμφανίζονται σε διαφορετικές μορφές σε σας για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν τους απαγμένους μάρτυρες που κατάφεραν να θυμηθούν τα γεγονότα – ή που πιστεύουν ότι θυμούνται – ρεζίλι στο κοινό και από αυτά που ξέρουμε, είναι πολύ πετυχημένοι σε αυτό . Πιστέψτε με, υπάρχουν μόλις 14 εξωγήινες φυλές σε αυτόν το πλανήτη και μόνο 8 από αυτές απαγάγουν ανθρώπους αυτή τη στιγμή (από όσα ξέρουμε και αυτά) . Επιπροσθέτως, μερικοί «απαγμένοι» είναι απλώς φαντασιόπληκτοι και ψεύτες .

Ερ. : Πως μπορούμε να αμυνθούμε από αυτούς τους επηρεασμούς στο μυαλό μας ;

Απ. : Δεν ξέρω . Πιστεύω όμως πως μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοιχτό βιβλίο όπου διαβάζεις και γράφεις όπως και με όλες τις φυλές που γνωρίζω . Αυτό είναι ενοχή και των Illojiim επειδή κατασκεύασαν ή μάλλον παρά-κατασκεύασαν (κατά κάποιους λόγους και επίτηδες) το μυαλό και το ασυνείδητο σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας.

Αν ξέρετε πως κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε απλά να επικεντρωθείτε σα αυτό και να προσπαθήσετε να αναλύσετε όλες σας τις σκέψεις και την μνήμη σας . Πολύ σημαντικό είναι να μην κλείνετε τα μάτια (αυτό θα οδηγούσε στην αλλαγή των συχνοτήτων του εγκεφάλου οι οποίες είναι πιο εύκολα προσβάσιμες) και μην καθίσετε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε . Αν γίνετε προσεκτικοί κατά τα πρώτα λεπτά, ίσως να μπορέσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και συχνότητες στον εγκέφαλό σας και να κάνετε τον εισβολέα να παραιτηθεί μέσα σε λίγα λεπτά αν όμως δεν τα καταφέρετε μπορεί να δημιουργήσετε πρόβλημα στο μυαλό σας . Αυτό είναι πολύ δύσκολο και επίπονο και μπορεί να σας βλάψει, γι’ αυτό καλύτερα να μην αντισταθείτε αν και θα είναι η μόνη πιθανότητα που θα έχετε . Παρόλα αυτά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αντισταθείτε μόνο με τις πιο αδύναμες φυλές, όχι με τις δυνατές .

Ερ. : Τι εννοούσες όταν είπες πως «μια φυλή έρχεται από έναν πολύ διαφορετικό κόσμο (διάσταση)» ;

Απ. : Πριν στο εξηγήσω σωστά, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε το σύμπαν και αυτό θα ήταν ίσως ένα ανούσιο μάθημα στο μυαλό σας (συμπεριλαμβανομένου της αφαίρεσης μερικών λάθος λέξεων) πολλών εβδομάδων και με τον όρο «μάθημα» δεν εννοώ μόνο την εκμάθηση μέσω απλών λέξεων .

Το είπα αυτό με την λέξη «διαφορετικός κόσμος – διάσταση» και «επίπεδο»» επειδή για ακόμη μια φορά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και ο όρος διάσταση σε αυτήν την περίπτωση είναι εντελώς λάθος (ακόμα και αυτό που είπα για «άλλη φούσκα») γιατί μια διάσταση κάποια διάσταση δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς plains . Αν ήσασταν ένα είδος σε κάποια άλλη ή διαφορετική διάσταση και αν μπορούσατε να αλλάζετε διαστάσεις χωρίς κάποια τεχνολογία εφόσον το σώμα σας δεν είναι από το υλικό που ξέρετε, θα ήσασταν καλύτερο είδος που θα μπορούσατε να φανταστείτε .
Αυτή η πολύ αναπτυγμένη φυλή που ανέφερα αναπτύχθηκε έξω από δω και έχουν εξελιχτεί εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια . Θα μπορούσαν να διαλύσουν όλους εσάς ή εμάς με μια απλή σκέψη . Ήρθαμε σε επαφή με αυτούς μόνο τρεις φορές στην ιστορία μας, επειδή το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη σας είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες φυλές . Δεν είναι πάντως κίνδυνος για σας ή για μας .

Ερ. : Τι θα γίνει όταν θα αρχίσει ο πόλεμος ;

Απ. : Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί . Εξαρτάται από την εχθρική φυλή και την τακτική που θα ακολουθήσει . «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτός ο πρωτόγονος τρόπος που σας προϊδεάζει η λέξη, «πόλεμος» μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους .Μια πιθανότητα είναι να «καταστρέψουν» το κοινωνικό σας σύστημα μέσω της επίδρασης τους στους πολιτικούς, μια άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένου καιρικών καταστροφών) που θα μπορούσαν να φανούν φυσικές σε σας .
Τα ειδικά πεδία από την σύντηξη χαλκού που ανέφερα πριν μπορούν να επιδράσουν στις παγκόσμιες καιρικές συνθήκες . Πιστεύω πως δεν θα εισβάλουν στον πλανήτη άμεσα πριν ο ανθρώπινος πολιτισμός γίνει αδύναμος, επειδή ακόμη και εσείς έχετε πιθανότητες να καταστρέψετε τα σκάφη τους (λίγα βέβαια) . Να σας πω επίσης, ότι δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για τον αν θα προκύψει κάποιος «θερμός» πόλεμος στα επόμενα χρόνια . Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για αυτό .

Ερ. : Εδώ τελειώνει η συνέντευξη . Θα ήθελες να πεις κάτι τελευταίο ;

Απ. :Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε . Μην πιστεύετε μόνο στην λανθασμένη σας ιστορία ή στους επιστήμονες ή τους πολιτικούς σας . Μερικοί από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ενημερώνουν το κοινό για να αποφευχθεί το μπέρδεμα και τον πανικό .
Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι κακό όπως πιστεύουν μερικοί του είδους μας και θα ήταν κρίμα να παρακολουθήσομε το τέλος σας . Αυτά είναι όσα μπορώ να πω . Προχωρήστε με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε – μπορεί και να μην δείτε . Το είδος σας είναι αφελές .

Ερ. : Πιστεύεις πως θα πιστέψει κανείς πως αυτή η συνέντευξη είναι αληθινή ;

Απ. : Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές . Θα ξανασυναντηθούμε σε λίγους μήνες και θα μου πεις τότε τι έγινε με την δημοσιοποίηση αυτού του εγγράφου .


Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας ....



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση