Ad Code

Responsive Advertisement

Αργά το θυμήθηκε το Ιράν

Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 από τους Βρετανούς, οι Ιρανοί... θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν στη ΔΟΕ, χαρακτηρίζοντάς το ρατσιστικό!
Σύμφωνα με την Τεχεράνη, στο λογότυπο, το οποίο παρουσιάστηκε το 2007 μπορεί να διαβαστεί η λέξη «Ζion» (Σιών), με τον τρόπο που αναγράφεται το έτος «2012». «Η χρήση της λέξης Σιών για τη δημιουργία του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι μία εντελώς εξωφρενική πράξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράν Μοχάμαντ Αλιαμπαντί, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, όλοι μας βλέπουμε ότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αντιμέτωποι με μια σοβαρή πρόκληση που δημιουργήθηκε από το ρατσιστικό πνεύμα ορισμένων. Αν η ΔΟΕ δεν πάρει μέτρα για να επιλύσει αυτό το ζήτημα, θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή αρκετών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, που επιμένει σε μια σειρά αρχών και αξιών».

Άμεση ήταν η απάντηση από το Νησί και την Οργανωτική Επιτροπή του Λονδίνου, που εύλογα αναρωτήθηκε γιατί έγινε αυτή η παρέμβαση 1.5 μόλις χρόνο πριν από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού. «Το λογότυπο του Λονδίνου 2012 αντιπροσωπεύει το έτος 2012 και τίποτα άλλο. Δημιουργήθηκε το 2007, μετά από δοκιμές και διαβουλεύσεις, και μας προκαλεί έκπληξη ότι αυτή η καταγγελία πραγματοποιείται τώρα», δήλωσε εκπρόσωπος των Βρετανών.

Το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έχει δεχθεί έντονη κριτική, αφού μεταξύ άλλων έχει χαρακτηριστεί κακόγουστο, όμως ήταν και πολύ ακριβό, καθώς όπως έχουν αφήσει να διαρρεύσει στοίχισε περίπου 400.000 λίρες (650.000 δολάρια).
http://projectdaimonas.blogspot.com/2011/03/blog-post_899.html#more Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση