Ad Code

Responsive Advertisement

Ιδρυμα Γκουρτζιεφ

George I Gurdjieff
Το Ίδρυμα Γκουρτζίεφ της Ελλάδας ιδρύθηκε το 1976 από το Δημήτρη Περετζή που είναι πρόεδρός του και καθοδηγητής των δραστηριοτήτων του. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται οι Ιεροί Χοροί, οι Κινήσεις, η Μουσική, οι Διαλογιστικές τεχνικές και γενικά η Εργασία με στόχο την ανάπτυξη της συνείδησης.
Σεβόμενο την κληρονομιά του μεγάλου Έλληνα φιλόσοφου, το Ίδρυμα έχει μεταφράσει και επιμεληθεί την έκδοση όλων των βιβλίων του στα Ελληνικά, όπως και των κυριότερων βιβλίων που έγραψε ο Ουσπένσκι και οι άλλοι συγγραφείς που ακολούθησαν τη σκέψη του.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια για την μελέτη του “Ολα και τα Πάντα”, για την ανάλυση των κείμενων του Γκουρτζίεφ και την αρχειοθέτηση των ερμηνειών που έχουν δόσει για αυτά οι σχολιαστές τους στην διεθνή βιβλιογραφία.
Οργανισμοί φιλικοί και συνεργαζόμενοι είναι το “Κέντρο για την Αρμονική Ανάπτυξη του Ανθρώπου”, το “Θέατρο ΡΟΔΑ”, το “Κέντρο 3Α”, και η “Ιδιωτική Οδός” με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Ομάδες Εργασίας υπάρχουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Καλαμάτα, την Πάτρα, τη Κρήτη και το Βόλο.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση