Ad Code

Responsive Advertisement

Βουτηγμένοι στα σκατά

Αυτο είπε οτι είμαστε ο αξιότιμος φίλος του διαχειριστή μας Στρος Καν,ναι ο ίδιος που αποκάλυψε ότι σερνόταν από κοντά του ο σωτήρας μας και τον παρακάλαγε προεκλογικά να μας πάρει υπό την προστασία του.
Και είπε αλήθεια τελικά,γιατί να μας κακοφανει?
  Δείτε ποιοι μας έχουν κυβερνήσει από το '74 και έπειτα,θυμηθείτε τι.....
έχουμε ανεχθεί τόσα χρόνια,επίσης πόσες παρανομίες τους θεωρήσαμε ως νόμιμες,τι καταστρατήγηση έχουν κάνει στο σύνταγμα και τους νόμους...

  Λέει επισης μια μεγαλύτερη αλήθεια,ότι στην Ελλάδα οσο πλουσιότερος είσαι τόσο λιγότερους φόρους πληρώνεις,αμφιβάλλει κάποιος για αυτό?

  Όταν μείνει κάποιος βουτηγμένος στα σκατά για δεκαετίες οσο και να προσπαθήσει να καθαριστεί η βρώμα έχει γίνει δεύτερο δέρμα του,γιαυτό ο διαχειριστής μας δεν ενδιαφέρθηκε να καθαρίσει τίποτα,μας ψέκασε με μπαυγκον να ψοφήσουμε ώστε να έρθει η νεότερη γενιά χωρίς δικαιώματα και με μισθούς πείνας για να συνεχιστεί η σαπίλα και η αποφυγή των φόρων απο τους πλούσιους.

Και συνεχίζει την κρυφή διπλωματία του ακόμη,και μας σώζει όπως πιστεύει αυτός ότι πρέπει να σωθούμε,και σε λίγους μήνες ίσως μάθουμε από άλλον τι κατηγορίες έχει πει εναντίον μας.
Και τελικά τι κατάφερε τόσους μήνες το απόλυτο τίποτα?
Να ξεφτιλίσει την χώρα διεθνώς,να ανεβάσει τα σπρεντς,να φτωχύνει τον λαό...

Και να είμαστε σε χειρότερη κατάσταση σήμερα απο την ημέρα που εμπνεύστηκε ο οραματιστής της 79ης θέσης την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Εμ΄πως να μην πει κι ο Γάλλος οτι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά,κάτι θα του έχει μυρίσει κι'εκεινου.
 

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση