Ad Code

Responsive Advertisement

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ!-ΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΕΝΙΣΧΥΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χρηματοδότησε -κρυφά- πολιτικές ομάδες, της αντιπολίτευσης, στη Συρία, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεοτπικού καναλιού, σύμφωνα με εμπιστευτικές διπλωματικές πηγές.

Το δορυφορικό κανάλι, Barada TV, που εδρεύει στο Λονδίνο, άρχισε να εκπέμπει τον Απρίλιο του 2009, και κάλυπτε τις μαζικές διαδηλώσεις στη Συρία, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας εκστρατείας, για την ανατροπή του αυταρχικού ηγέτη της χώρας, Μπασάρ αλ-Άσσαντ. Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποστηρίζουν ότι δεκάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ασσαντ, μετά τις διαδηλώσεις, που ξεκίνησαν την 18η Μαρτίου.

Το Barada TV είναι στενά συνδεδεμένο με το Κίνημα για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη, με έδρα το Λονδίνο, το οποίο διευθύνουν Σύριοι εξόριστοι.
Διαβαθμισμένα αμερικανικά διπλωματικά έγγραφα αποδεικνύουν ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει διοχετεύσει με 6 εκατομμύρια δολάρια, πολιτικές ομάδες, από το 2006, ενώ ένα ποσό διατέθηκε για να λειτουργήσει το δορυφορικό κανάλι.

Τα χρήματα των ΗΠΑ, με κατεύθυνση τη συριακή αντιπολίτευση, άρχισαν να δίνονται, υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους, αφότου "πάγωσε" τους πολιτικούς δεσμούς με τη Δαμασκό το 2005.

Η οικονομική ενίσχυση συνεχίστηκε υπό τον Πρόεδρο Ομπάμα.
http://www.liako.gr/conspiracy/secret-services/696-state-deparmtent-role.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.