Ad Code

Responsive Advertisement

Η αλλαγή ξεκινάει μέσα μας

Ένα χαρούμενο και καταπληκτικό παράδειγμα του πως ο λεγόμεος υπερβατικός βοηθά ακόμη και μικρά παιδιά να βελτιωθούν και να ξαναβρούν τη χαρά της δημιουργίας. Ο Ντειβιντ Λιντς εφάρμοσε αυτή την πολύ απλή μέθοδο σε σχολεία και ενέπνευσε εκατοντάδες δασκάλους και παιδιά που είδαν τη ζωή και τις επιδόσεις τους να βελτιόνωνται..

Φανταστείτε πόσο πολύ το χρειαζόμαστε εμείς, τα μεγαλύτερα παιδιά, που έχουμε φορτωθεί τόσα πολλά πολιτισμικά σκουπίδια και καταναγκασμούς των κοινωνικών "πρέπει" ή των κοινωνικά αποδεκτών "επιτυχιών"... Σκεφτείτε πόσο πολύ θα άλλαζε η δική μας ποιότητα ζωής εάν υπερνικούσαμε και μόνο την τάση επιθετικότητας που έχει ριζώσει μέσα στους περισσότερους...

Ας μην ξεχνάμε:
Οποιαδήποτε αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας. Εμείς είμαστε η αλλαγή που περιμένουμε...







http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.