Ad Code

Responsive Advertisement

Ο κόσμος βρίσκεται ένα βήμα μακριά απο το ΣΟΚ της κατάρρευσης. Εφαλτήριο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Robert Zoellick, μιλώντας στην Ουάσιγκτον, στο τέλος της εαρινής συνόδου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται "ένα σοκ μακριά από την πλήρες ξέσπασμα της κρίσης".
Ο Robert Zoellick δήλωσε ότι οι αυξανόμενες τιμές, των τροφίμων, είναι η κυριότερη απειλή για φτωχές χώρες, που κινδυνεύουν να "χάσουν μια γενιά".

Ο Zoellick υποσχέθηκε, ακόμα, οικονομική στήριξη, για να βοηθήσει τις νέες κυβερνήσεις στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, καθώς η στήριξή τους θεωρείται "ζωτικής" σημασίας.

"Η κρίση στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική υπογραμμίζει πως πρέπει να θέσουμε τα συμπεράσματα, από την τελευταία έκθεση για την εξέλιξη του κόσμου μας, σε πράξη. Η έκθεση τόνισε τη σημασία του πολίτη, της ασφάλειας, της δικαιοσύνης και της απασχόλησς", τόνισε.

Επίσης, σημείωσε πως η Παγκόσμια Τράπεζα θα ενεργήσει γρήγορα, για να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις στην περιοχή.

"Η αναμονή για την κατάσταση, όσον αφορά τη σταθεροποίηση, θα σημαίνει χαμένες ευκαιρίες. Σε επαναστατικές στιγμές, το status quo δεν αποτελεί καλό χέρι", είπε, χαρακτηριστικά.

 http://oionoskopos.blogspot.com/2011/04/blog-post_17.html?

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.