Ad Code

Responsive Advertisement

Kαβάσιλας περί Ανέλιξης-Βίντεο

Ο Γιώργος Καβάσιλας ή George Kavassilas όπως είναι γνωστός στους κύκλους των ερευνητών, είναι Έλληνας μεγαλωμένος στην Αυστραλία και θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους επαφικούς. Όντας πασίγνωστος σ'αυτά τα πεδία έρευνας, θεώρησα ότι έπρεπε να δούμε ένα.....αντιπροσωπευτικό δείγμα της διαδρομής του και γι'αυτό μετέφρασα μια συνέντευξή του διάρκειας 1 ώρας, στην οποία μιλάει περί πολλών αλλά αναφέρεται κυρίως στη διαδικασία της Ανέλιξης, που όπως ισχυρίζονται πολλοί επαφικοί, έχει ήδη ξεκινήσει στον Γαλαξία μας, και θα φέρει ριζικές αλλαγές στη Γη και σε όλα τα έμβια που φιλοξενεί και υποστηρίζει.
Πολλοί αποκαλούν αυτή τη διαδικασία «Ανάληψη». Προσωπικά προτιμώ τον όρο Ανέλιξη, αφού ο αντίστοιχος αγγλικός «Ascension» αυτό ουσιαστικά εννοεί, άσχετα αν χρησιμοποείται και ως "Ανάληψη" στα ευαγγέλια. Στην προκειμένη είναι δόκιμο να αποφύγουμε τυχόν ερμηνείες κάτω από το πρίσμα (και κυρίως το δόγμα) της θεολογίας.













http://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria#p/a/u/1/VFipLjk7uaM

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.