Ad Code

Responsive Advertisement

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ Η MI6

Μέλος της Αλ-Κάιντα, που θεωρείται ότι ο βασικός ύποπτος για το βομβαρδισμό  πολυτελούς ξενοδοχείου και δύο εκκλησιών, στο Πακιστάν το 2002, ήταν πληροφοριοδότης για τη MI6, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Ο Adil Hadi Al Jazairi Bin Hamlili, τέθηκε υπό κράτηση στο Γκουαντάναμο, από το 2003 έως πέρυσι, όταν εστάλη, πίσω στην πατρίδα του, την Αλγερία, μετά από απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα.

Η εφημερίδα "Guardian", ισχυρίζεται ότι έχει δει τα μυστικά αρχεία της Wikileaks, στα οποία χαρακτηρίζεται "δολοφόνος της Αλ- Κάιντα".

Ωστόσο, Αμερικανοί εμπειρογνώμονες τον θεωρούν πληροφοριοδότη των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι αποκαλύψεις έρχονται και από την "Daily Telegraph", η οποία αποκάλυψε ξεχωριστά μυστικά αρχεία, αναφέροντας πως το Λονδίνο ήταν το κέντρο παγκόσμιου τρομοκρατικού δικτύου.

http://www.liako.gr/conspiracy/secret-services/699-mi-6-britain.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.