Ad Code

Responsive Advertisement

40 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ! ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τραγική η κατάσταση στο Αιγαίο και ο Βενιζέλος στο Μαξίμου και όχι στο υπόγειο Που πάμε πια ;


Επίδειξη ισχύος της τουρκικής Αεροπορίας σήμερα στο Αιγαίο, με δεκάδες αεροσκάφη να προχωρούν σε σωρεία παραβάσεων του FIR Αθηνών και παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).
 40 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ


Πιο συγκεκριμένα 36 τουρκικά αεροσκάφη και ....ελικόπτερα εκ των οποίων τα 2 CN-235 τα 8 ελικόπτερα της Αεροπορίας και του Ναυτικού και 26 μαχητικά στο πλαίσιο της άσκησης «Deniz Gordu»
πραγματοποίησαν σήμερα 24 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 13 παραβιάσεις του ΕΕΧ. Τέσσερα από από τα τουρκικά αεροσκάφη έφεραν οπλισμό.
Η τουρκική δραστηριότητα εξελίχθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Η ΠΑ, την ώρα των τουρκικών παραβιάσεων του ΕΕΧ σε περιορίστηκε στην πραγματοποίηση διακριτικών αναγνωρίσεων των τουρκικών αεροσκαφών από αποστάσεις των 3 μιλίων, όπως είναι η πάγια τακτική.


 http://trikalagr.blogspot.com/2011/05/40.html#ixzz1Mc7GIILR
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/40_2012.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.