Ad Code

Responsive Advertisement

Αναφέρθηκε σεισμός 8.4 στην τριπολη της Λιβύης !! (βιντεο)

Έχει γίνει αναφορά για σεισμό στην τριπολη της Λιβύης άλλα προφανώς λόγω πόλεμου δεν έχει γίνει γενική αναφορά στα ΜΜΕ. Άλλα το θέμα που μας ενδιαφέρει εμάς δεν είναι μόνο ότι έχει γίνει απόκρυψη ενός τόσο μεγάλου σεισμου άλλα...Χτες είχαμε μικροσεισμούς στην περιοχή της Ερετριας ..ξεκίνησε με 3,8 και μετά έκανε κάποιους μικρότερους μετασεισμούς.
Σήμερα μαθαίνουμε ότι έγινε και καταστροφικός σεισμός στην Τουρκιά ...Τώρα  η είδηση για την Λιβύη...Να υπενθυμίσουμε ότι τα σενάρια ενός καταστροφικού σεισμού στο Αιγαίο είναι πάρα πολλά τελευταία....και με κάποιες δηλώσεις σεισμολόγων ότι γενικά έχουμε καθυστερήσει σε εμφανίσει μεγάλου σεισμού στον Ελλαδικό χώρο...άπλα να πούμε μόνο αυτό έλειπε από την παγκόσμια ελίτ για να μας γονατίσει!! ...Έλειπε η είναι στο χέρι της??




http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=204939

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.