Ad Code

Responsive Advertisement

Ερμής Τρισμέγιστος - Η Επαλήθευση του - Μέρος Α

ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ. Η ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ (ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.


Ο Τρις Άγιος, Τρίς Μέγιστος, Παν Μέγιστος Προφήτης, Ερμής Τρισμέγιστος, ο Πατέρας της φιλοσοφίας και της Θεοσοφίας. Αυτός είναι ο Προφήτης του Ιησού Χριστού και έμμεσα όλης της Ορθοδοξίας.


Ανά έξι μήνες όλα τα υλικά της Γης παρουσιάζουν την ίδια ημιτονειδή καμπύλη στην ραδιενεργό διάσπαση του πυρήνα τους! Κάτι που άφησε άφωνους τους πάντες, ενώ δεν μπορούσαν να το πιστέψουν με τίποτα και επαναλάμβαναν συνεχώς τα πειράματα για να διαπιστώσουν ότι είναι λάθος, αλλά λάθος δεν ερχόταν στα αποτελέσματα τους..... όμως ο Ερμής γνώριζε πριν πολλά πολλά έτη την Αλήθεια, όπως του είχε φανερωθεί από την Θεία Χάρι....


Τα λόγια των ασκητών συμφωνούν απόλυτα με τους Ιερούς Λόγους του. Ενώ και η επιστήμη δεν πάει πίσω....



Το δεύτερο βίντεο εδώ

 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/05/1-2video_21.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.