Ad Code

Responsive Advertisement

Τι παιχνίδι παίζει ο Γιώργος;

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο Γιώργος Παπανδρέου αμφιβάλει αν θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα!
Που σκοπεύει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας; Στην δημιουργία εντυπώσεων περί μίας μεγάλης (αλλά ανύπαρκτης) πολιτικής του νίκης ή στην δημιουργία εντυπώσεων καταβαράθωσης της κυβέρνησής του, άρα και έντονης αποσταθεροποίησης του πολιτικού κλίματος στην πατρίδα μας;


Κοιτάξτε να δείτε πως λειτουργεί ο πρωθυπουργός της χώρας!


Καλεί δημοσίως από τη Βουλή να σταματήσουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια, την ίδια ώρα όμως συνεχίζει μόνος του τη σπέκουλα προκειμένου τα κερδοσκοπικά παιχνίδια να συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση, φυσικά σε βάρος της εθνικής μας οικονομίας...!


Σοβαρές αμφιβολίες φέρεται να εξέφρασε ο Πρωθυπουργός για το κατά πόσον το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα ψηφιστεί από τη Βουλή, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες με την Τσέχα ομόλογό του, Iveta Radicova.


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, αυτό μετέφερε η Σλοβάκα αξιωματούχος στην επιτροπή του κοινοβουλίου της χώρας της για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις.


“Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα τύχουν της υποστήριξης του κοινοβουλίου”.


Και μετά, φταίνε οι "αγορές" που κάνουν διαγνώσεις εις βάρος της Ελλάδας!!!


Μήπως θα πρέπει να απαγορευτεί δια παντός στον Γιώργο Παπανδρέου να εμφανίζεται δημοσίως και να μιλάει για οτιδήποτε; Ο άνθρωπος αυτός είτε από βλακεία, είτε ηθελημένα, καταστρέφει την οικονομία της χώρας και τις προσπάθειες -που επιβάλει στους Έλληνες πολίτες- οποιασδήποτε έστω και υποψίας ανάκαμψής της...

Κωνσταντίνος



http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_6268.htmlΦιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.