Ad Code

Responsive Advertisement

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Θα οργανωθεί συνέδριο με θέμα "Το Ισλάμ στην Ελλάδα" (İslam in Greece). Στο συνέδριο που θα οργανωθεί στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2011 θα τεθούνε θέματα όπως η συμβίωση των μουσουλμάνων με τις κοινωνίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, οι κατασκευές τζαμιών στις πόλεις της Ευρώπης, καθώς και η ανεκτικότητα έναντι των μουσουλμανικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους.
Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο θα είναι και η Τουρκική Μειονότητα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Τα θέματα θα είναι :

1η συνεδρία
Το ιστορικό πλαίσιο του Ισλάμ στην Ελλάδα : Η Μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.
Θέμα : "Ταυτότητες, Η Μειονοτική Εκπαίδευση και η κοινωνική Ένταξη στην Θράκη." Ομιλήτρια : Θάλια Δραγώνα.
Θέμα : "Ο πολιτικός ρόλος του μουφτή"
Ομιλητής : Βεεμούντ Ααρμπάκε
Θέμα : "Ισλάμ, Σαρία και τα τζαμιά στην Ελλάδα".
Ομιλήτρια : Φωτεινή Τσιμπερίδου
Θέμα : "Η μουσουλμανική μαντίλα στην μουσουλμανική κοινωνία στην Κομοτηνή και τα αίτια της".
Ομιλήτρια : Ιουλία Καζανά
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καστοριάς 34-36 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (και πιο συγκεκριμένα στον Βοτανικό) διοργανώνουν προκλητικότατα συνέδρια,με "θέματα" την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "τουρκική μειονότητα" Δυτικής Θράκης,την κατασκευή τζαμιών,τη μαντήλα,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!
Μεταξύ των ομιλητών,ξεχωρίζει η γνωστή γραικύλος και εκκλησιομάχος Θάλεια Δραγώνα,γνωστή για τον προβοκατόρικο και ανθελληνικό της ρόλο,μέχρι πρόσφατα επιδοτούμενο από το "Υπουργείο Παιδείας"!

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΡΙΕΣ,ΤΖΑΜΙΑ,ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ "ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.