Ad Code

Responsive Advertisement

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΒILDEBERG ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ -ΔΙΟΛΟΥ- ΤΥΧΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

"Ακόμη κι αν η κυβέρνηση Ομπάμα ετοιμάζεται να ξεκινήσει πλήρη πόλεμο, στο έδαφος της Λιβύη, μέχρι τον Οκτώβιο, το γεγονός αυτο, δεν την εμποδίζει από το να επεκτείνει τις επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών, στην Υεμένη και το Πακιστάν, ενώ, όπως έγινε γνωστό...

αμερικανικά πολεμικά πλοία μετακινούνται προς τις ακτές της Συρίας, ακριβώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία εγκαινίασε το νέο μαζικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με τη Συρία να είναι ο πρωταρχικό στόχος της.


Εκτός από τις πληροφορίες που μετέδωσε, το Infowars, που ανέφεραν, πως μέχρι τον Οκτώβριο, ετοιμάζεται μεγάλης κλίμακας χερσία εισβολή στη Λιβύη, η κυβέρνηση Ομπάμα, εξετάζει -ταυτόχρονα- το άνοιγμα ένος ακόμη μετώπου, στη Συρία, με την αποστολή 6 μαχητικών αεροσκαφών, 2.000 πεζοναυτών και 15 επιθετικών ελικοπτέρων σε μια τοποθεσία ακριβώς έξω από την ακτή της Συρίας.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.