Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΙΝΑΙ ΤΑ MEDIA ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;

Με νέο δημοσίευμά του, το Αλ Τζαζίρα, αναφέρεται στη "μάχη" της Ελλάδας, να αποφύγει τη χρεοκοπία, βάζοντας αυτή τη φορά την παράμετρο των ΜΜΕ. "Καθώς η Ελλάδα δίνει μάχη για να αποφύγει την οικονομική κατάρρευση...
οι διαμαρτυρίες στη χώρα έχουν πάρει πιο δυνατή, μεγαλύτερη και έντονη μορφή. Οι Έλληνες στους δρόμους στρέφονται κατά της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, αλλά τα Μέσα Ενημέρωσης, που καλύπτουν τις διαμαρτυρίες έχουν κάποια εχθρότητα, προς τον κόσμο.


Οι διαδηλωτές κατηγορούν τα ΜΜΕ ότι ασχολούνται μόνο με στερεότυπα και ότι αποτελούν "φωνές" της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής ελίτ και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα του Έλληνα εργαζομένου".


Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει το παράδειγμα του προέδρου της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος κατηγορεί τα Μέσα Ενημέρωσης, της χώρας του, ως υπαίτια για την οικονομική κρίση της χώρας, ενώ υπογραμμίζει και μια σειρά, από επιθέσεις, που δέθχηκαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάλυπταν διαμαρτυρίες.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.