Ad Code

Responsive Advertisement

Οι χριστιανοί σε λίγο θα σέρνονται στα δικαστήρια, επειδή δεν θα πιστεύουν στον ‘γάμο’ των ομοφυλόφιλων, λέει καθολικός επίσκοπος

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Οι Χριστιανοί στην Αμερική μπορεί μια μέρα να βρεθούν αντιμέτωποι με νομικές κυρώσεις απλά και μόνο επειδή θα πιστεύουν ότι ο γάμος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, μια μοίρα που ήδη υφίστανται οι πιστοί σε άλλες χώρες, δήλωσε ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος της Νέας Υόρκης, μία από τους πλέον σημαντικές φωνές των Καθολικών της Αμερικής.
Ο Αρχιεπίσκοπος Timothy Dolan της Νέας Υόρκης σχολίασε στο blog του την Πέμπτη, την πρόσφατη νομιμοποίηση του«γάμου» των ομοφυλόφιλων στη Νέα Υόρκη, και τι επιπτώσεις οι υποστηρικτές του ‘αληθινού γάμου’ μπορούν να αναμένουν στο μέλλον.
Αποτελεί «στοίχειωμα» είπε, ότι το νομοσχέδιο για τον «γάμο» έγινε νόμος την ημέρα που οι Καθολικοί γιορτάζουν την εορτή της Γεννήσεως του Ιωάννη του Βαπτιστή, "τον οποίον ο βασιλιάς Ηρώδης αποκεφάλισε επειδή ο άγιος τόλμησε να υπερασπιστεί την Θεόσδοτη αλήθεια για το γάμο."
"Αν η εμπειρία κάποιων σε άλλα κράτη και χώρες, όπου αυτό είναι ήδη νόμος αποτελεί οποιαδήποτε ένδειξη, οι εκκλησίες, και οι πιστοί, σύντομα θα παρενοχλούνται, θα απειλούνται, και θα μεταφέρονται στα δικαστήρια για την πεποίθησή τους ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα, μιας γυναίκας, για πάντα, φέρνοντας τα παιδιά στον κόσμο», έγραψε ο αρχιεπίσκοπος.
Οι Χριστιανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και αλλού έχουν χάσει τις δουλειές τους, τους σέρνουν στα δικαστήρια, μέσα από χρονοβόρες διαδικασίες χάριν των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και αντιμετωπίζουν υψηλά πρόστιμα επειδή αμφισβητούν τον επικίνδυνο ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής, αρνούνται να διευκολύνουν τους «γκέι γάμους», ή ακόμα και παραλείπουν να αναγνωρίσουν τις εκδηλώσεις “gay pride”.
Ο Dolan επεσήμανε ότι κύρια άρθρα σε εθνικό επίπεδο έχουν ζητήσει να τεθεί τέλος στις θρησκευτικές ελευθερίες της Καθολικής Εκκλησίας καθώς ένα αυξανόμενο ποσοστό των Αμερικανών θεωρεί ότι η υπεράσπιση του αληθινού γάμου ως μια μορφή διακρίσεων κατά των ομοφυλοφίλων. Ο Αρχιεπίσκοπος επέμεινε ότι η θέση της Εκκλησίας δεν ήταν «κατά των ομοφυλόφιλων».
"Όπως απάντησα πρόσφατα σε έναν δημοσιογράφο που ρώτησε αν είχα κάποιο μήνυμα για την ομοφυλοφιλική κοινότητα," Ναι: Σας αγαπώ. Κάθε πρωί προσεύχομαι μαζί σας και για σας και την αληθινή ευτυχία σας και την ευημερία», θυμάται.
Εν τω μεταξύ, λέει, οι αληθινοί επιτιθέμενοι έχει αποδειχθεί ότι είναι το λόμπι του ομοφυλοφιλικού "γάμου".
«Όπως ένας σεβαστός αρθρογράφος έχει παρατηρήσει, το πρόβλημα δεν είναι η ‘ομοφοβία’, αλλά η θεοφοβία - ένα μίσος από μερικούς για τον Θεό, την πίστη, τη θρησκεία και την Εκκλησία», είπε.
Παρά το γεγονός ότι ο Dolan δήλωσε ότι οι αδελφοί του επίσκοποι στη Νέα Υόρκη, ήταν «ιδιαίτερα προφητικοί» αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της μάχης για το θέμα του γάμου, ο Dolan δήλωσε ότι οι Χριστιανοί δεν θα υποχωρήσουν από την αλήθεια.
"Όπως και ο άγιος Thomas More, είμαστε πρόθυμοι να μπούμε τη φωτιά, ακόμα και να χάσουμε το κεφάλι μας με το να ακολουθήσουμε τη συνείδησή μας που έχει διαμορφωθεί από την αποκάλυψη του Θεού και την διδασκαλία της Εκκλησίας Του, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι ‘πολιτικά ορθό’, και έρχεται σε σύγκρουση με την απαίτηση του βασιλιά για τον επαναπροσδιορισμό του γάμου», είπε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.