Ad Code

Responsive Advertisement

"Οσκαρική" συγκέντρωση των Αγανακτισμένων για έβδομη Κυριακή

Πραγματοποίησαν την έβδομη Κυριακάτικη Πανευρωπαϊκή συνάντηση τους οι Αγανακτισμένοι δηλώνοντας ότι δε πρόκειται να αποχωρήσουν από τη πλατεία, μετά το αίτημα του Γ. Καμίνη. Την ίδια στιγμή που το κίνημα "σιγοσβήνει", εκδηλώνεται η επιθυμία να οργανωθούν παρόμοιες εκδηλώσεις και στην περιφέρεια.
Οι εμφανώς λιγότεροι από τις προηγούμενες εβδομάδες Αγανακτισμένοι δεν πήγαν ούτε την Κυριακή (10.07) σε κάποια παραλία αλλά έμειναν στο Σύνταγμα φωνάζοντας στο Σύνταγμα συνθήματα κατά των πολιτικών.
Oι Αγανακτισμένοι θεωρούν ότι οι συγκεντρώσεις τους πρέπει να δυναμώσουν και να ενταθούν και στην περιφέρεια, μέχρι την τελική δικαίωση, όπως επισήμαναν, με θεατρικές παραστάσεις και Μουσικά δρώμενα. Για τους ίδιους δεν τίθεται θέμα αποχώρησής τους από την πλατεία, μετά από αίτημα του Γ. Καμίνη.


Ο Δήμαρχος Αθηναίων ζητά να σταματήσει η κατάληψη του δημόσιου χώρου στην πλατεία Συντάγματος και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της, με την άμεση αποχώρηση των 50 σκηνών που βρίσκονται από τις πρώτες μέρες στην πλατεία Συντάγματος.


Αξιοσημείωτη είναι και η απονομή... Όσκαρ στους πολιτικούς από τους Αγανακτισμένους, με "νικητή" το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πήρε "Όσκαρ σοσιαλιστικής ψευτιάς".


"Όσκαρ ξερόλας" έδωσαν οι Αγανακτισμένοι στον Σκανδαλίδη, ενώ "όσκαρ ασχετοσύνης" απένειμαν στην Άννα Νταλάρα.


Άλλα Όσκαρ που δόθηκαν στα πολιτικά πρόσωπα ήταν αυτό της ψευτιάς, της υποκρισίας και της διαφθοράς.


Στο πλευρό των Αγανακτισμένων της πλατείας ήταν και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος, με τη μικρή θεατρική του παράσταση, διακωμωδούσε την καθημερινότητα, κάνοντας πλήθος κόσμου όλων τον ηλικιών να γελά και να χειροκροτεί.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_6992.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.