Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ-ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ-ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ:
Το πλοίο «Θάρρος της Ελπίδας» (Audacity of Hope), που συμμετέχει στο Στόλο για τη Γάζα και ήταν το μοναδικό σκάφος του που απέπλευσε από το Πέραμα, σταμάτησαν δυνάμεις του Λιμενικού στα ανοικτά του Πειραιά.


Στο σκάφος επιβαίνουν 36 ακτιβιστές και περίπου 10 δημοσιογράφοι, ως επί το πλείστον Αμερικανοί. Η εκπρόσωπος των ακτιβιστών στο πλοίο Τζέιν Χίρσμαν ανέφερε στο Associated Press πως φουσκωτά του Λιμενικού μπήκαν μπροστά από το πλοίο και το σταμάτησαν περίπου 2 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.


Το πλοίο ξεκίνησε τελικά τον πλου της επιστροφής μία ώρα μετά την ακινητοποίησή του, αλλά το πλήρωμα δηλώνει πως δεν θα αποβιβαστεί όταν δέσει. Το «Θάρρος της Ελευθερίας» οδηγήθηκε από το Λιμενικό στο λιμάνι του Κερατσινίου.
Ένας από τους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο πλοίο, ο Τζόζεφ Ντέινα, ανέφερε στο Al Jazeera πως το πλοίο γύρισε όταν «πλήρως οπλισμένοι κομάντο ενώθηκαν με τις δυνάμεις του Λιμενικού και στόχευαν με τα όπλα τους ακτιβιστές πάνω στο πλοίο».

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως «το πλοίο απέπλευσε παράνομα χωρίς άδεια απόπλου της Λιμενικής Αρχής από Ναυπηγείο της περιοχής Περάματος και ενώ εκκρεμούσαν προς αποκατάσταση ουσιώδεις ελλείψεις στον Τομέα της Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας».


«Το εν λόγω πλοίο αρχικά ακινητοποιήθηκε από πλωτά του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και εν συνεχεία συνοδευόμενο οδηγήθηκε ασφαλώς στον λιμένα Κερατσινίου, όπου και θα επιβληθούν κατά των υπευθύνων οι προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία κυρώσεις» καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση.


Σχεδόν αμέσως μετά την ακινητοποίηση του σκάφους, στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε ηχογραφημένη η
έκκληση της Αν Ράιτ, ακτιβίστριας στο πλοίο, προς τα μέλη του Λιμενικού να τους αφήσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.

Το site του στόλου και τα μηνύματα των υποστηρικτών του στο twitter καλούσαν σε «καταιγισμό» τηλεφωνημάτων στις ανά την υφήλιο ελληνικές πρεσβείες για να ασκηθεί πίεση στην Αθήνα επιτρέψει στο πλοίο να συνεχίσει την πορεία του.
Είναι προφανές ότι ο Γιωργάκης δίνει γη και ύδωρ στους Εβραίους,κάνοντας κάτι απίστευτο:Στέλνει ΚΟΜΑΝΤΟΣ εναντίον πλοιαρίου με ανθρωπιστική βοήθεια!

Παρότι τα κίνητρα των διοργανωτών δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα και πιθανόν να υπάρχουν και ισλαμιστές εντός των πλοίων,είναι απαράδεκτο η Ελλάδα να επεμβαίνει υπέρ του Ισραήλ στη συγκεκριμένη υπόθεση!

Αν θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους,ας τους αφήσουν να πάνε στη Γάζα και να "αναμετρηθούν" με εκείνους που ενοχλούνται από τη συγκεκριμένη κίνηση,δηλαδή τους Εβραίους!

Φαίνεται όμως,πως το σκουφάκι που φόρεσαν στον Τζέφρυ,του...έμεινε!

Διαβάστε τα σχόλια των Ισραηλινών στον σύνδεσμο που δώσαμε και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.