Ad Code

Responsive Advertisement

Ο ΜΙΚΥ ΚΑΙ Η ΜΙΝΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ;

Σκίτσο με τον Μίκυ να έχει γενειάδα και να φοράει κελεμπία και τη Μίνι να φορά μαντίλα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Όλα ξεκίνησαν από ένα σκίτσο...
των διάσημων ποντικών του Ουώλτ Ντίσνεϋ που κυκλοφορούσε στο Διαδίκτυο, όπου ο Μίκυ εμφανιζόταν με γενειάδα και κελεμπία και η Μίνι με το πρόσωπό της καλυμμένο και φορώντας μαντίλα από την οποία ξεπρόβαλλαν τα στρογγυλά αυτιά και ο χαρακτηριστικός ροζ φιόγκος της.


«Ήταν ένα αθώο αστείο», εξήγησε ο Σαουίρις, ο 57χρονος χριστιανός επιχειρηματίας, που ανέβασε την εικόνα στο facebook. Παρ' όλο που ο επιχειρηματίας «κατέβασε» αμέσως τα σκίτσα και ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, 14 ισλαμιστές δικηγόροι, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη εναντίον του.


«Είναι μια ύβρις, προσβάλλει το Ισλάμ», απάντησαν δεκάδες άνθρωποι σε διάφορους ιστότοπους με συνθήματα: «Μποϊκοτάρετε τον Σαουίρις και τη Mobinil» (την εταιρεία του κινητής τηλεφωνίας).

http://www.liako.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.