Ad Code

Responsive Advertisement

ΠΕΡΙ ΤΖΑΜΙΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ

Είναι σαφές, ότι οι σχολιάζοντες τα άρθρα δεν επιθυμούν να χτιστεί το μεγα-τζαμί.
Το θέμα είναι ότι το ένα εκατομμύριο Μουσουλμάνων που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και πλέον έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νομιμοποιηθεί, πρέπει κάπου να προσεύχονται, αφού τους αναγνωρίζουμε όλοι το αυτονόητο δικαίωμα να το πράττουν.
Το πρόβλημα επομένως, δεν είναι αυτό καθ΄αυτό το τζαμί, αλλά οι πολιτικές που συστηματικά μετέτρεψαν και την Ελλάδα σε πολυθρησκευτική χώρα που δια νόμου, δεν ανέχεται πλέον "τον ήχο από τις καμπάνες".

Όπως σε όλο τον κόσμο, έτσι και εδώ θα αρχίσουν οι θρησκευτικές έριδες και θα αρχίσει να διαφημίζεται η πανθρησκεία σαν μόνη λύση.


Η μέθοδος προώθησης της πανθρησκείας είναι τόσο προφανής αλλά και εμφανής, ωστόσο, κανείς δεν την εμπόδισε.


Ακόμη και το μακελειό της Νορβηγίας, μέσω στημένων και εκ των υστέρων κατασκευασμένων αναρτήσεων στο διαδίκτυο, δήθεν από τον "μακελάρη", αποδίδεται σε θρησκευτικό φανατισμό των Χριστιανών, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο μακελάρης, σαν μασώνος, κάθε άλλο παρά Χριστιανός ήταν.


Για να μην μαλώνουν επομένως οι άνθρωποι, για τις θρησκείες τους, θα προταθεί μία θρησκεία, ουσιαστικά μία μέθοδος λατρείας σε ότι θέλει να πιστεύει ο καθένας, σε κοινούς όμως χώρους, πράγμα που θα συνάδει και με την αρχή της ανεξιθρησκείας.


Νομίζω ότι είναι προφανές.


Πολλοί μάλιστα φαίνεται να ασφικτυούν από τις εξελίξεις αυτές, αφού κανείς δεν ρώτησε τη γνώμη τους.


Είναι όμως το μόνο θέμα για το οποίο δεν ρωτήθηκαν οι κάτοικοι μιας χώρας;


Λένε μάλιστα πολλοί ότι κακώς περιμένουν κάποιοι μοιρολατρικά να εφαρμοστούν οι προφητείες και ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.


Τους αγχώνει το ότι δεν ξέρουν τι θα μπορούσαν να κάνουν οι ίδιοι για να πετύχουν "γρήγορα και ανώδυνα" το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα.


Λοιπόν φίλοι μου, λυπάμαι που σας το ξαναλέω, αλλά η βρόμα είναι απλωμένη πάνω στον πλανήτη ολόκληρο και από ολόκληρο τον πλανήτη πρέπει να εξαλειφθεί.


Εδώ στην ψωροκώσταινα, αυτή τη στιγμή, υπό τις παρούσες συνθήκες, μόνο να απαλύνουμε τοπικά τον ανθρώπινο πόνο μπορούμε.


Ξεχνούν λοιπόν εκείνοι που δεν υπομένουν, ή δεν γνωρίζουν, ότι το σχέδιο του Θεού, άνθρωποι το προωθούν και ο καθένας, θέλει δεν θέλει, την κατάλληλη στιγμή, προωθεί ακόμη και με τις πιο απλές του πράξεις, αυτό που λέγεται σχέδιο του Θεού.


Το σίγουρο είναι ότι ο Θεός δεν θέλει να πάρουμε ένα καλάζνικοφ και να αρχίσουμε να.... πυροβολούμε τους "κακούς" ιδεολογικά αντικείμενους στον καθένα από εμάς, ειδικά όταν και αυτοί είναι απλοί δούλοι της νέας τάξης των πραγμάτων.


Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

 Διαβάστε επίσης

Θέλουν πανθρησκεία, παγκόσμια κυβέρνηση και ανατρέπουν τους πάντες στην Μεσόγειο

Ο Αντίχριστος έχει τώρα την δικιά του μητρόπολη-Βίντεο

 ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία

Πανθρησκεία

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.